Htccndn Kızlar 5 aylık bebeğim dönerken kafasını vurdu Allahtanki halının üstüne vurdu ama yinede korktum birşey olurmu
tatlibebegim_ Htccndn benim bebeğim 3 aylıkken kafa üstü koltukdan düştü sert bi şekilde şükür ki bişey olmamıştı sizin ki anladığım kadarıyla sert olmamış bişey olmaz Allahın izniyle
tecrubeliiannee Htccndn canım sen biraz fazla pimpiriklisin galiba yerde halinin üzerine vurmuş ve 5 aylık yani 1 aylık değil hicbisey olmaz 🤣
Nagme Cnm bence ne olur ne olmaz sen hastaneye kontrole götür sert vurduysa eğer. Bide bebeklerin kafaları cok hassas oluyorlar
Htccndn Nagme yooo çok sert vurmadı yüz üstü yatırmıştım böyle tumy time yaptırır gibi öyle yana dönerken kafasını vurdu
Htccndn Nagme Ya tabi öyle ama insan ister istemez birazda panik oluyor internette okudum birşey olmaz diyorlar ama happy kidste sormuşlar aynı soruyu ordada birşey olmaz demişlerde
Htccndn tatlibebegim_ çok geçmiş olsun canım ya hani böyle tummy time yaptırır gibi yatırdım altına yastık koymuştum dönerken hafiften vurdu ve bunu bir kaç kez yerde dönerkende yapıyor ya 😂