Funda_58 Hamişler selam, bebeğim yaz bebeği olucak o yüzden spor ayakkabı almak istiyorumda ilk doğduğunda 17 numara mı giydirdiniz? 18 alsam çok büyük ve kötü durur mu ayağında bilemedim sizler kaç numara giydirmiştiniz?
Eymenkuzusu Funda_58 yazin yenidogmus mu oluyor daha yürümeden ne yapack cocuk ayakkabiyi ben mi yanls anladim 🤔 bir de yaz cocugu yani
KumpirsMom Funda_58 bebek yazın doğunca sadece bu Mevlüt setlerindeki bez ayakkabılar( ki onlar bile komik duruyor) oluyor, 17 numara ayakkabı yanlış bilmiyorsam en az 6 ay felan olunca rahat oluyor
Alone Funda_58 ilk doğduğunda ayakkabı giydiremezsiniz. Kaç alırsanız alın büyük duracaktır. Anca bez oluyor ya (Mevlüt setlerindeki felan ) onlar olur ki onlar bile büyük geliyor.
Funda_58 Yazın giyindirip süsleyip dışarı çıkardığımda ayağı çıplak mı olucak yani anlamadım o mantıkl ayakkabı düşünmüştüm 😬
sltnrdlbs Funda_58 kızım 9 aylıkken yürüdü ondan sonra gidip ayakkabısını almıştım. Sonuçta Yürümeyen çocuk ya kucakta ya arabada duracak Giydir bi çorap çıkar. yaz ayındaysa ona bile gerek yok. Boşuna masraf yapmayın.
Bus-ra590 Funda_58 benimde yaza geliyor ama ayakkabı giydirmeyi düşünmüyorum ilk kez senden duydum 🙄🥲
miroscumm Funda_58 hic ayakkabı alıp ağırlık etme bebeğine ya yaz bebeği hemde çorapsız bile olur d vitamini alsın 😂 yenidogana uygun ayakkabı bulamazsınız cok zor 17 numara coook büyük kalır
Cacaege Funda_58 oğlum 9 aylıkken 17 numara ilk ayakkabısını almıştım ki o zamanlar yeni yeni yürümeye başlamıştı yeni doğduğunda ayakkabıya hiç gerek yok çorap giyer tulum giyer sıcaklığa göre, zaten kucakta yada bebek arabasında olacak
DENIZ_55 Funda_58 suan sen yazınca kendimi tuaf hissettim haftaya dogumum var ben ayakkabı almadim kız yeni dogan bebek ayakkabimi giyer ya çorap ya patik giyer ayakkabı gitmesi içim en az 6 aylık olması lazım eğer süslü olsun istiyorsam normalde yürüyen bebeğe alınır ayakkabi