Benmelda dmom26 her doğal yolu denedim olmadı en sonunda doktorumun verdiği mide koruyucu ilacı içtim de rahata erdim
Gulperi8 dmom26 reinne diye ilaç yazmıştı doktorum memnundum 39+1 olduğum için bir daha almadım her an doğururum diye😂
Mrvzngn25 Benimde çok kötü mide yanmam bide ramanazana denk geldi çok kötü oluyorum ya ilaç önerileriniz şurup mu inşallah alırım da banada iyi gelir
B-Ada dmom26 rennie şurup içmiştim hamileliğim boyunca toplamda 15 şişe bitirdim. doğumhaneye girmeden önce son şişemin dibini içtim😂😂 onun haricinde ılık süt, sade soda, yeşil elma, yoğurt bunlar anlık olarak rahatlatıyordu midemi
Betamom dmom26 tahini cok duydum. Bence deneyin. Ballı tahinde lezzetli oluyor. Sadesi cok acı. Aa bende tahinin kendisini çok baskılanmayın
Ruumis dmom26 ben dayanamadım doktora yazdım Gasvin duo verdi sabah akşam bugün çok rahatım çok şükür 32+3 te başladı hiç olmazdı
ozlem_yildirim dmom26 aynı dertten acayip derecede muzdaribim ve bana tek iyi gelen şey bikaç yudum soğuk su
Hsny_6 dmom26 ben arada lansor alıyorum başka türlü rahat yok her şey denedim 🥹☺️ bir de gaviscon tablet alıyorum hafif yanmaya başladığında iyi geliyor☺️ lansor mide koruyucu
Sema_4426 dmom26 1 tatlı kaşığı tahin üstüne de yudum yudum soğuk süt hemen keser inşallah benimkini kesiyor 🌸
Esra1999 dmom26 hiçbir yiyecek içecek fayda etmez doktorunuza gidin gasvin vericek onu kullanın rahatşatıypü
Minnaksurpriz dmom26 ilk hamileliğimde 9 ay sade soda içtim bende geçirmişti bünyeye göre değişiyor demek ki🤷🏼♀️
ArasMom__ dmom26 35 haftadayım 20 li haftalarda başladı asla geçmiyor özellikle geceleri hiçbirşey geçirmedi yudum yudum su içiyorum hep
Lunapark dmom26 doktorunuz uygun görüyorsa sabah aç içilen mide koruyucu hapı.ondan başka hiçbşr şey bana iyi gelmedi ağlıyordum geceleri.bu hap herşeyi iyileştirdi,bu hap olmasa hamilelikten nefret ediyordum sanırım😢🥲