Zakine Yeni dogan bebegim var bir bucuk aylik olduk,dofdugundan kafasinda yamikluk var duzelirmi acaba ya zamanla?dokdora goturdum bisey yok kafasinda dedi gecisdirdi,bide hep bir tarafa alisdi hep kafasini ayni yonde tutuyor ya .
aslhnkrts9 Zakine kızımında bi dönem sol tarafa yattığı için yamuktu kafası biz sol tarafını havluyla yükseltip sağ tarafa yatırdık gündüzleri düzeldi
Sonaymom Zakine lütfen ihmal etmeyin, takibini yapın. Düzelme olmazsa beyin cerrahına götürün. Yeğenimde aynı durum vardı doktoru bişey yok dedi ama sonrasında sagital sinoztoz çıktı. İnt araştırın durumu. Çok düşük bir ihtimal ama lütfen takip edin🙏🏻 biz de uyuma pozisyonuna vermiştik.
MhysaTheGreat Zakine bide hep bir tarafa alisdi hep kafasini ayni yonde tutuyor ya Bu yüzden olmuştur gündüzleri takip edip gerekirse dönmemesi gereken tarafa engel koyun diğer tarafa yatsın bir süre ara ara düzeltin kafasını düzelir.
Booksandcats Oğlum sürekli soluna yatıyordu sağına hiç yatıramadım düzleşme vardı ama şu an 6 aylık biraz hareketlenip dönmeye başladığında düzeliyor korkmayın
KumpirsMom Zakine kafa yastıkları kullanın ve yastık desteğiyle yüz üstü yatırın biraz zor olacaktır ama alışınca kendide kafasını dikip durabilecek şimdiden önlem alırsanız korkmanız gerekmiyor geçiyor ve eskiden çok bu durumla karşılaşılırmış kaynanalar anlatır durur ben şöyle yaptımda düzeldi de övünürler 🤣🤣