2cocuk2kopek Gamzecebecii normalde gripken basit bir operasyonu dahi yapmıyorlar . Doktoruna danış yinede
Pinaranneoluyor Gamzecebecii belki acile gitseniz serum ve parol serumla sıvı takviyesi yapsalar çünkü ben serum almadan o gribim geçmedi serum yaparlar iyi gelir hemen geçer en azından bir şansınızi deneyin
Gamzecebecii 2cocuk2kopek doktorum devlette ya ulaşmam imkansız neler neler yapıyorum bir türlü geçmedi ya bu ortalık salgınına yakalandım sanırım gözümü açamıyorum resmen 😭
Gamzecebecii 2cocuk2kopek bir tane antibiyotik vermişti acil kullandım ama bana mısın demiyor ya yarın devam ederse direk yine acile gideceğim bir de 39 haftalık olacağım o gün yani daha ne kadar erteleyebilir ki bilmiyorum da 😭
Gamzecebecii Pinaranneoluyor Kars gibi bir ildeyim burda hiç bir halt yemiyorlar ya bildikleri hiç birsey yok can çekişiyorlar resmen özelde yok 😭
Gamzecebecii Babyloadinggg 10 günden fazla grip olduğum için sorun yapmadılar doğurdum şükür 27 günlük olduk 🤣genel anestezi aldım öksürükten dikişlerim ağrıyordu o kadar
Babyloadinggg Gamzecebecii sağlıkla büyütün inşallah. Benimde yarın sezaryenm var ben de sadece burun tıkanıklığı var inşallah ilerlemez o yüzden tedirginim
Merykara Babyloadinggg benimde perşembe günü sezeryanım var öksürük boğaz ağrısı nasıl olacak bilmiyorum siz kaç haftalıksınız
Nurgunay0 Gamzecebecii valla ertelenebilir bende doğum öncesi karnıma çok az sıcak süt döküldü yandı göbeğim ameliyatım iptal edilmişti yanık var diye