RaziyeArif ZeynepSemegirAkkurt teşekkür ederim 😊 malzemelerim çok basit aslında resmi yüklemeyi başarabilirsem göstereyim 😊
Haticealasahin istkizannesi cok guzel olmus bende bundan yaptim ama senin daha cok balonun olmus 😊 eline saglik
Aylin1987 Kizlar yaptiklarinizi paylasmaniz cok guzel. Bana da ilham oldu . daha besinci aydayiz biz ama yine de gorunce heves ettim bende😍😍
RaziyeArif Aylin1987 bende heves edip 5 ayda yapmaya başladım iyi ki son zamanlara bırakmamışım 😄takı yastığı kapı süsü dağıtmalık magnetleri isimli emzik zinciri hepsini yaptm koydum hepsi çok güzel hatıra oldu kızım için 😊💕
istkizannesi Aylin1987 yap canım hazır alınca bayaa pahalıya geliyor😊 hem el emeği çok daha güzel bi his😍
Seymasel68 istkizannesi kızlar bnd ekendım yapmk ıstıyorum fıkır varın banada neler Alca znasıl yapcazz
RaziyeArif Seymasel68 canım netten baktım bi.model belirledim ona göre malzeme aldım zaten silikon tabancasıyla yapıştırma yaptım. Çiçek inci etamin tarzı bi kumaş kasnak bunlardan kullandım ben
RaziyeArif istkizannesi https://i.hizliresim.com/NnLqRg.jpg canım takı yastığına bu kumaştan kullandım. Ipek gibi olan var ya ondan
RaziyeArif Seymasel68 Yok canım yazmıyordu ben rast gele seçtim malzemelerimi😊 yani önce modeli belirledim sonra yapmak istediğim şeyi hayal ettim öyle ona uygun malzeme buldum yaptım 😊
Snnddhbdbdnr istkizannesi yaaa bende aynısını yapacağım hatta bugün karar verdim senin modelin ne bulutlu olacak altında
istkizannesi Snnddhbdbdnr benimki de bulut değil de prenses tacı olacak canım. Bebeğin erkekse bulut güzel olur🥰 biliyorum bulutluyu.