Mamiko_2020 Nurellaaaaaaa1212 bende zaten size karşılık olsun diye yazmadım neden üstünüze alındınız yazma gereği duydunuz☺️genelde net 14 gün sonra düşüncesi var bende benim 16 olduğunu net diye bir şey olmadığını yazmak istedim
yesildeniz_ Kivircik01 adet döngün ne zamansa o zaman olursun. 24. Günde yumurtlama görüp 28. Günde regl olmuştum. Adet günü yumurtlama görüp 10 gün gecikmem olmuştu. Yani kesin şu gün denemez senin psikolojik durumun bile etkileyebilir
Nurellaaaaaaa1212 Mamiko_2020 post sahibi 14 gün sonra mı demediğine göre ben 14 gün sonra dediğime göre bana yazmış oluyorsunuz. Yapıp sonra da yapmamış gibi niye üstüne alındın demeyin ya
Mamiko_2020 Nurellaaaaaaa1212 ay polemik yaratmaya çalışma benden bir şey çıkmaz bak işine ya.Farz et ki sana karşılık yazmışım şahsına mı hakaret ettik.Senin gibiler yüzünden forumdan soğuyoruz.Saracağın kişi ben olmayim başka kapıda ara ekmeğini
Nurellaaaaaaa1212 Mamiko_2020 ay bu ne çirkin bi üslup be. Saracak olsam sana mı sararım sence şu çirkin konuşmaya bak. Ay iğrenç hoşcakal çok ucuz bi konuşma şekli
Nurellaaaaaaa1212 Mamiko_2020 senin gibiler de bişeylerden anlıyor da ben o kadar seviyesiz değil düşmeyeceğim canım. Regl tarihin geldi herhalde biraz öfke var. Hadi yürü