_21halime12_ 37 haftalık gebeyim ve bu ayın 27 sezeryan doğumum var doğuma kadar bu uyuzu geçirmem lazım bebeğime bulaşmadan bir çözüm arıyorum bu durumu yaşayan varmı yardımcı olun lütfen…
Premsescik _21halime12_ eczanede yapma kremler oluyor onlardan yaptır canım bide cok detaylı temizlik yap geçer inşallah
Esum48 _21halime12_ ben 2 kere gecirdim ozel karisim kullanmaniz gerekiyor o cok etkili oluyor kwelleda hicbir ise yaramiyor bi de surekli camasirlari sirkeli suda beklet yika. Kendin de kukurtlu sabunla yikan gecmis olsun
Selin3434 _21halime12_ xabion diye bi krem var biraz pahalı ama bitkisel ve diğer ilaçlari gibi çok kokulu değil Bebekler bile kullaniyor 2 formu var bi Çocuklar bi yetiskinler için hemn gecti hemen al eczaneden hamileliktede kullaniliyorsa
peripella _21halime12_ Şuan uyuz teşhisi malesef bizede kondu karışım yazdı doktor çocuk dozunda yazıyorum dedi.Ben henüz kullnmadım doktora sorup başlıcm.Özel bölgeye sürülür mü endişeliyim de
_21halime12_ Seher_blk dokuz aya yakın bu uyuza kapılmışım ve her seferinde kwelada lasyonu veriliyor hiçbir etkisini göremedim
AybenYB Hamile olmadığım bir dönemde geçirmiştim uyuz, eczaneden özel bir karışım yapılmıştı o iyi gelmişti, doktorunuza da sorarak karışımla alakalı bilgi alabilirsiniz içinde ne olduğu hakkında bir bilgim yok ne yazıl ki
_21halime12_ Premsescik doktor daha kulanmama izin vermiyor o tür kremlere inanın kıyafetlerime iç çamaşırlara dahi hergün ütü yapıyorum bu ütü elimden hiç düşmüyor
_21halime12_ Esum48 o sabunu sipariş vermişiz doktor izin verse doğumdan önce birkaç defa kullanmak istiyorum belki iyi gelir inşallah
AybenYB _21halime12_ olabilir belki hamileyken kullanılabilen bir şey değildir, farklı bir doktora görünmeyi denediniz mi
_21halime12_ peripella bütün vucuduna sürülmesi lazım bizden çok kişi gördü karışımın etkisini gördüler ama bana izin yok ya gebeliğimin başından bu yana devam ediyor bu uyuz
peripella _21halime12_ Neden izin yok özel durumunuz mu var acaba bende henüz doktora sormadım başlamadım cildiye kuşlanabılırsın dedi.Berbat kaşıntıngeceleri heryerim yara oldu kaşımaktan
Baharmasal61 İlk gebeliğimde bende yakalanmıstım 7 ay sürdü ama hazır ilaçların hiç bir faydası yok ve cildi tahriş ediyor bende ozel hastaneye gittim prof. Kendi ilaç karışımı yazdı içinde vazelim bebek pudrası tarzı seylerde vardı onun sayesinde gecti bikini bölgesi dahil heryere sürüyorduk el yıkadın bidaha sürüyorsun fln zorlu süreç ama direnmek lazm bide evde perde hali koltuk ne varsa yıkkatım büyün eşyaları 60 derecede yıkadım
_21halime12_ Baharmasal61 bnde aynı şekilde yaptım her krem kullandığımda hata bir keresinde yaktım kıyafetleri geçer diyr