plajterligi Medicago Güven hastanesi Sedef Ramoğlu. Ankaraya taşındığımızda kimseyi tanımıyorduk araştırıp burayı bulduk. Hastane milletvekilleriyle anlaşmalı olduğu için hizmeti diğer hastanelerin çok üstünde içinde starbucks bile var😄. Zamlı fiyatlarını bilmiyorum ama Sedef hanımı önerdiğim herkes çok memnun doğum yaptı kendisinde. Doktordan ziyade abla gibi siz daha sormadan her şeyi anlatıyor ve muayeneler çok detaylı özellikle yüzünü görebilmek için bazen ara verip tekrar aldığı oluyordu
Medicago plajterligi çok teşekkür ederim🙏🏼 doğum paketi almamız illa gerekiyor mu bununla ilgili bir bilginiz var mı
Pinkypie plajterligi merhaba güvende detaylı ultrason yapılıyor mu biliyor musunuz? Bende şuan Sedef hocaya başladım
plajterligi Pinkypie Sedef hanımın önereceği bir kaç doktor olacak size, ben içlerinden Prof Dr Nuri Danışmend e gitmiştim çokta memnun kalmıştım yanlış hatırlamıyorum Atakulenin oralarda olması lazım özel muayenehaneydi, hala da dosyasını saklarım
Pinkypie plajterligi ben güvene sorduğumda detaylı ultrason var dediler, eğer varsa hoca neden dışarı yönlendiriyor acaba?
plajterligi Zambak-12 maalesef ben doğumdan sonra İstanbul’a taşındım 2022 ekimde doğum yapmıştım. Kuzenim geçen sene doğum yaptı Sedef hanımda, senenin başında doğum paketi almıştı 50-52 bin civarıydı üzerine iki sefer zam gelmiştir
plajterligi Pinkypie ben 2022 ekimde doğum yaptım o zamanda orda perinatoloji var mıydı hatırlamıyorum açıkçası. Doğumdan sonra İstanbul’a taşındım, şu an 2.gebeliğim Medicalparka gidiyorum hastanenin şubelerinde olmasına rağmen benim doktorumda hem hastaneyi hemde başka yerleri önerdi