Elo3297 Kızlar migrenim var 3 gündür inanılmaz baş ağrısı çekiyordum parol işe yaramadı bende majezik attım nasıl bi yan etkisi olur
obli Elo3297 yani majezik normalde bile çoğu doktor tarafından kullanılması önerilen bir ağrı kesici değil hamileyseniz zaten parol dışında kullanılmıyor. Doktorunuza majezik kullandığınızı söyleyin.
Hulya4646 Elo3297 bendede aynı sorun var malesef 2 gün önce tuttu ayaklarını sıcak suya koyup başına buz koydugunda baya hafifliyor 20 25 dk bu şekilde yapıp parol içebilirsiniz
sehnazz000 Elo3297 umarım hamile değilsin bide şey çok saçma ya ilacı içmişsin şimdi sana hamileyken yasak desek napcan geri mi çıkarcan içmeden önce sorsaydın
mervemurat16 Elo3297 hamilelikte ağır ilaçlar içilmiyor yan etkilerinden dolayı gebe iseniz doktora danışın
ipekveatlas ben eczacıyım doktoruna danışmadan bi daha kullanma gebelik kategorisinde olan tek ağrı kesici parasetamoldür yani bildiğimiz parol. bebeği etkileme riski var maalesef
Elo3297 ipekveatlas Migren var bende çok içerdim hamile değilken ama bu sefer atmadım atmayınca ağrı daha da şiddetli oldu gece 3 de soracak kimse de yoktu ne olabilir ki diyip attım şimdi de vicdan azabı çekiyorum bi şey olur mu diye
ipekveatlas Elo3297 yani bi kere içtin diye bi şey olacağını sanmıyorum merak etme bidahakine dikkatli olursun canım