mucizemom8 Meryemm46 ben kullandım kuzum üçü de günden güne koyulaşti pozitif ama adet günü kan verdim negatif ya test de var mı anormallik ya kan da hala adet olmadım bekliyorum 🤷
mucizemom8 Meryemm46 ama Ocak ayında da iki defa kullanmıştım bu markayı kuruma çizgisi bile çıkarmamışti yani
Meryemm46 mucizemom8 avox kulandim o pozitif verdi kaset test yaptım oda pozitif verdi şimdi kullandığım bana negatif verdi sormak istedim ne kadar güvenilir yarin başka bir markadan yapcam baklm
mucizemom8 Meryemm46 awox mu pozitif verdi onu çok ovuyorlardi ya softec mi negatif verdi canım kaç gün geçilmişti senin
mucizemom8 Meryemm46 valla bende çok şaşkınım keşke yapmasaydım ama işte pihtilaşmam olduğu için riske atamadim cuma günü pozitifi çıktı kan 2 çıktı cuma adet günümdu hala bekliyorum her ihtimale karşı coraspirin kullanıyorum şuan
Meryemm46 mucizemom8 evet avox aldım yaptı hata buraya bile atım bu test neden böyle gösterdi anlamadimm
Meryemm46 mucizemom8 işte beklemek istiyorum ya acaba diyorum geç döllenme şeydi ne kadarda beli oluyooo
mucizemom8 Meryemm46 bilmiyorum valla bu geç döllenme olayını banada diyolar ama bilmiyorum önce idrar da çıkmaz herhalde
mucizemom8 Meryemm46 ben de akşam gitmiştim acile inanılmaz kalabalıktı bekledim ama boşuna beklemiştim