Tkzbuse https://hizliresim.com/qe90dez bana da cinsiyet tahmini yapar mısınız rica etsem @Eymenkuzusu @Ozgeliz
Ozgeliz Nilyzbn bu şekilde bilgi verirmisiniz🌸 Doğum tarihi 💫 Son adet 💫 Adet Döngünüz 💫 İlişki Tarihleri 💫
Ozgeliz Elay123 kasım diye verdiğiniz için kasım ayına göre hesaplamıştım o yüzden kız demiştim ama şimdi aralık ayı dediniz hesapladım erkek çıkıyor 💙 bu arada Çin , Rus takvimi , kan yenileme değil baktığım hesap farklı 🌸
Elay123 Ozgeliz tesekkur ederim evet gecmis zaman aklimda oyle kalmis ama kiz deyince baktim aralikmis erkek cocugum evet cok sağolun zahmet verdim
Ozgeliz Elay123 şimdi ikinci bebeğinizi hesaplayayım 🌸 Doğum tarihi 💫 Son adet 💫 Adet Döngünüz 💫 İlişki Tarihleri 💫
Elay123 Ozgeliz hesaplayip erkek demistiniz tekrar yazayim tabi 15.09.1992 Son adet 25 ocak Adetten sonra tek bi kere korunmasiz iliski oldu tam gunu bilmiyorum ama subatin ilk haftasi olmasi lazim
Serife5712 Ozgeliz Doğum tarihim 16.01.1995 Son adet 15 Ocak Adet döngüm 28 dünde bir İlişki tarihim 25 Ocak Banada bakar mısın 🙏 diğerinde eksik söylemiştim bilgileri 🌸
emineemelek Ozgeliz banada bakar mısınız 04.06.1995 19 Aralık son adet Bazen 24 bazen 26 günde bi oluyordum 31 Aralık 2 ve 3 Ocak korunmasız ilişki
Elay123 Elamomy teşekkür ediyorum 7 haftayada kiz yazmissiniz ama yedi haftalik resim biraz tuhafti 6 hafta daha belirgin sanirim