Kalbimde Afra3405 canım aslında korkum belirtilerim giti adet ağrısı vardı o giti sol kasıkta batma hissiyatlı var bugün sanki göğüslerim dolgun ama ağrım yok Migdem hiç bulanmadı korkum bundan
Afra3405 Kalbimde korkmayın Allahın izniyle benim de öyle çok belirtim olmadı yemek yiyemiyorum ama istifra etmiyorum ağrılarım benimde öyle çok olmadı ilk başta hasta olacak gibi oluyor sonra geçiyor ama göğüs hassasiyeti ve şişliği devam ediyor.
Afra3405 Kalbimde cumartesi günü güzel haberlerini bekliyoruz inşaAllah canım çok düşünüp kendini yorma bolca dinlen keyfini çıkar 🩷🪻
2Princess1Mom Der_yaa İlk kızımı 5660 ile, kimyasalı 47 ile, ileri haftada düşüğümü 4239 ile, şimdiki hamileliğimi 158 ile öğrendim. 😊
Afra3405 Kalbimde kese görünür Allahın izniyle burada okuyorum kalp atışını erkenden duyanlarda olmuş inan.
Kalbimde Afra3405 Afra ya canım valla kafanı şişirdim özür dilerim şimdi boş gebelikte içi karanlıksa kesenin boş diyorlar ya acaba nokta gibi bişeyde görünüyor mu
Afra3405 Kalbimde kız estağfurullah ne özürü ben boş gebelik geçirdim evet dediğin gibi üzücü durum ama sen düşünme böyle şeyleri vallahi kendini yıpratma canım güzel düşün güzel olsun senin haftanda nokta dahi olsa görülür inşaAllah 🌺🤍