Queen3524 melektb Bizde göbek bağı düştükten sonra oldu 2. Doz k vitamini vurdular çarşamba günü şuanlık birşey yok bence hiç burdaki tariflerle falan silmeye çalışmayın bana üstü açık kalıp hava alması yeterli dedi
12betul melektb 3, 4 damla benimki de oluyor du hatta düştükten 1 hafta sonra da devam etti bi sıkıntı olmaz ama yoğunsa götürmekte fayda var
melektb deletedmom43191 canım büyük tuvaletini yapmıştı ben onu temizlerken biraz fazla agladı sonra göbeğinde o kanı gördüm işte. Banyo yapmadık daha isitme testi sonrası yaptıracağım
2cocuk2kopek melektb hastanede doğum sonrası k vitamin aşısı yapılmıştır size verilen deftere bakın sorun olmaz o yapıldıysa
Bnguuu_102 melektb biraz kızarık duruyor canım korkma sarı akıntı olmadığı sürece bir şey olmuyormuş mandalın atınave üstüne gazlı bez kapat canım bir de alkollü dezenfektan al göbek için eczaneden onunla pansuman yap günde bir kere ki hemen kurusun düşsün
melektb Queen3524 yarin doktor kontrolumuz var canim doktor ne derse öyle yapicam hani acillik birsey var mı yok mu diye endiselendim fikir almak istedim