Dyg123 Yuuki ben 2019 da doğum yaptım o zaman vardı ve oğlum 11 gün kaldı. Bende burda bazı yorumlarda gördüm tadilatta denilmiş ama bencede hala yoksa geçerli bir sebep benimde önceliğim yenidoğan yoğun bakım olması
Dyg123 Deroli yorumunuz beni de biraz rahatlattı bir kere gidip denemek lazım dediğiniz gibi teşekkürler yorum için
Deroli Dyg123 40 bin civarında diye biliyorum yanlış olmasın siz bi arayarak öğrenin bence. Çamlıca Medipol ü nacizane hiç önermem. Yenidoğan ünitesi yok ve tam bir devlet hastanesi mantığıyla ilerliyor. Arkadaşım doğum yapmıştı. İzlenimleri guzel olmadi
Yuuki Deroli Sizinle hemfikirim araştırdığımda bende bu kanıya vardım Medivia daha cazip geliyor umarım pişmanlık yaşamam
Ozbilcan Eylley Cihan Kaleli FSM Kavacık tıp merkezinde ben kendisine gidiyorum çokta memnunum medivida ve medisdate yapıyor dogumu
Ozbilcan History5 ücreti doktorun şuan 1050* TL muane ücreti doğumda mediviada 50bin medisdate 55 bin ama degisebilirmis
Eylley Ozbilcan Cihan bey için fiyat aldınız mı mediviaya. Bende Cihan beyin tecrübesne güvendiğim için o olsun istiyorum. Annem rasathanede oturuyor zaten medivia benim için iyi bir alternatif
Ozbilcan Eylley yok estağfurullah evet benim ilk doğumum mediviada oldu çok memnundum hocadanda hastanedende