mucizebebegimmm Kızlar doğumum eylüle denk geliyor. Sizler cinsiyet öğrendiniz mi? Bir şeyler almaya başladınız mı? Cinsiyetler neler? Kaç haftalıksınız? Biraz fikir alışverişi yapalım?
Parinas mucizebebegimmm 2 Eylül görünüyor doğumum ama Ağustos sonu olur diyor doktor. 15+4 oldum 14 haftada cinsiyet kesinleşti. Alışveriş de yaptım kayınbabam kayınvalidem sağolsunlar daha cinsiyeti kesinleşmeden alışverişe çıkardılar A dan Z ye herşeyini tamamladım daha 10 haftalıkken 🤭
Gizem1504 mucizebebegimmm 13 haftalığım ne zaman gelir kimbilir eylül sonu gibi gözüküyor daha cinsiyet öğrenemedik :)
Elacihangir mucizebebegimmm benimde 11 Ekim fakat sezeryan olacağı için Eylül 25 gibi alıcak sanırım Eylül sonuna doğru alırız dedi hayırlısı ile gelsin inşallah koca bir yaz bitecek
NoName_ mucizebebegimmm ağustos 25 görünüyor nasipse,14.haftanın sonunda öğrendim erkek şuan 16+4🤭yavaştan başladık birşeyler almaya
Ananim Parinas ya maşallah ne kadar güzel özeniyorum valla böyle görünce. Allah nazarlardan saklasın 🌸
mucizebebegimmm 4 Eylül benim doğumgünüm, doğumun son günü 12 Eylül. Ama sezeryan olacağı için aynı gün alınabilir diye düşündüm. Bu arada şu an 14+2 haftalık gebeyim 🥰
Parinas mucizebebegimmm aynı gün olabilir evet doktordan rica ederdeniz 38+6 oluyor zaten haftası iyi oluyor
mucizebebegimmm Parinas maşallah 🧿 sağlıkla kucağınıza alınız. Bende oğluma hamileyken hep kız hissetmiştim 😂
AlyAysEymen Elacihangir mrb cnm sana tavsiyem eylül ün sonunda doğurmaman sezaryan olduğu için tarihini büyük ihtimalle bebiş erken gelmek istemezse kendimiz belirleyebiliyoruz sebebine gelirsek okul yaşına gelince eylül doğumlular sınıfın en küçükleri oluyorlar ekim kasım aralıkta doğanların 1 yıl erteleme hakları oluyormuş benim oğlumda 28 eylül daha önce bilseydim 1 ekimde doğururdum😅
mucizebebegimmm Elacihangir sağlıkla kavuşun 🙏🏻 gerçekten kış, ilkbahar, yaz ve sonbaharın başında doğuruyoruz 😂
Kardelen_02 Eylül ortası görünüyor zaten sezeryan olacağım. 12 haftadayız daha belli değil sağlıklı olsun önceliğim ama kutumda erkek hissediyorum😁
mucizebebegimmm NoName_ yaaa cinsiyeti öğrenip bizde başlasaydık alışverişe. Öğrenmemize ramak kaldıkça heyecan artıyor 😂
Bicirik2025 19 eylul gözüküyor 13+2 deyim bende. Cinsiyetini soylemedi doktor. Ama ben kiz diyorum eşim erkek ☺️ bakalım ne olacak 🥰🥰
mucizebebegimmm Bicirik2025 bekledikçe zaman geçmiyor sanki 😂 ben cinsiyeti öğrenip ufaktan alışverişe başlamak istiyorum. Bu bulantı kusmayla dışarı bile çıkamıyorum bi öğrensem evde onlarla zaman geçirirdim😂
Aylin_1721 Benimde doğumum 13 Eylül ama sezaryan olucam için 6 Eylül gibi alırız dedi doktor 11+2de cinsiyetimiz erkekti şimdi 14+1 bu cuma kesinleşecek inşallah🥲
mucizebebegimmm Aylin_1721 çok erken tahminde bulunulmuş 🥲 bizim fetal sonucunda belli oldu 2 hafta önce ama muayene de söylemek istedi doktorum yüzyüze olalım dedi. Aynı şehirde olmayınca gidemedim de 🥹
imcakir Bende ikizlere hamileyim 11 haftalık 🥰 cinsiyetim 2 haftaya belli olacak inşallah 🤓 muhtemelen sezeryan olacağım için Eylül ayı içerisinde ya da tutabildiğim kadar tutabileceğimiz bir ay olacak😅
mucizebebegimmm imcakir oyyy maşallah 🧿 sağlıkla kucağınıza alın, vaktinde gelsinler inşallah kuzucuklar 🥰
Smyye1B mucizebebegimmm 12+5 haftaligim aldığım ana kucağı ve beşik ☺️ Cinsiyet için iki hafta sonra bı gitmek var aklımda🌸
mucizebebegimmm Smyye1B ya benim büyük eşyalar oğlumdan kaynaklı kaldı, odası, park beşik, bebek arabası vs. Sadece kıyafet ve bir kaç küçük eşyalar almam lazım ☺️
[silindi] 12+2 yim eylülde doğum olacak inşallah🙏🏻 Yarın fetal dna sonucumuz çıkıyor sonuç temiz çıkar çıkmaz alışverişe başlayacağız hem cinsiyetide belli olacağı için artık kıyafet bile alırız belki🤭🙏🏻
mucizebebegimmm [silindi] ayyy hayırlı haberler alırsınız inşallah. Fetal sonucunu bekleme sancılı bir süreç gerçekten. Ben sonuç gelene kadar öldüm dirildim sanki. Sonucunuzu hayırla bekliyoruz inşallah 🙏🏻
3nmber 12+5 teyim doğum 23 Eylül gözüküyor ama sezeryan olacağım için erken alır doktorum salı günü cinsiyetini söyleyeceğim dedi bakalım nasip
Ozlemerikci543450 mucizebebegimmm bende 13 haftalık ikizlere hamileyim cinsiyeti henüz Bilmiylrum ay sonu öğreneceğiz normalde Eylül doğum ama ikiz olduğu için ağustos da gelirler gibi unisex birçok kıyafeti aldım bebek arabası vs de aldım son zamanlara yatmam gerekebilir diye biraz erkenci davrandım
mucizebebegimmm Ozlemerikci543450 sağlıkla vaktinde doğup güzelce kullanmak nasip olsun inşallah 🙏🏻 🥰
mrp2023 mucizebebegimmm 15+2 cinsiyeti hala öğrenmedim cinsiyet belli olmadan alınacak şeylerden yarısını almışımdır hala almaya devam ediyorum 😅 eksikler hiç bitmeyecek gibi
mucizebebegimmm mrp2023 ooo ben cinsiyeti beklemekte ısrarcıyım biraz almak için ama benim alacağım sadece kıyafet tarzı şeyler ve ufak tefek eşyalar var bakalım