Anonim_kullaniciiiii Bu gün regl oldum mealesef acaba kızlar hayıt tohumu ve soğan suyu bir arada içsem etki edermi gebelik için? Ne zaman başlamak gerek
Busegull Anonim_kullaniciiiii bence tek tek dene çünkü ikisinde hormonal etkiye sahip bu sefer yumurtaların gereğinden fazla büyüyüp kistleşebilir
Zbyd3 Anonim_kullaniciiiii ben adetlıyken basladım 15 gun ıctım hayıt tohumu ilk ayda gebe kaldım 7 hafta olcaz yarın🥹
cilekkannesi Anonim_kullaniciiiii bende adetin 3.günü 10 gün boyınca aç karna soğan suyu içtiğim ay hamile kaldım şuan 30 haftalık olduk 🌼
Parinas Anonim_kullaniciiiii bunları hamile kalmadan önce bende yaptım ama aynı anda yapmak olmaz bence. Yan etki yapabilir ağır gelebilir. Soğan kürünü yapın bi içiniz temizlensin sonra da hayıt kullanırsınız. Ben hatta hayıt tohumunu ezmek falan zor geldiği için hapını kullanmıştım
Parinas Anonim_kullaniciiiii ilkinde 6 ay hamile kalamamıştım. Onda soğan kürü yaptım bal tarçın çörekotu kürü yaptım o ay hamile kaldım. Meğer bi hormonum düşükmüş o yükselince hamile kaldım ikinci de 3 aylık iğne kullandığım için hormon dengesizliği olmuştu 1 yıl hamile kalamadım. Soğan kürü yaptım üzerine hayıt hapı kullandım 2 aya falan hamile kaldım. Hayıt hormon dengeliyor o yüzden çok faydalı
Cennet55 Kızlar bende bu ay hayıt tohumu cayı kullandım onunda etkısı varmıdır 9 aydır denıyoruz olmuyır bu ay doğal yoldan ilerlemek istedim bana dua edermısıniz