Smyye1B 3 gün önce ikili test için gittik sonuçları 10 gün sonra cikicak dediler bugün kontrol edeyim dedim sonuçlandı yazıyor hastanenin ekranında çıkmışmidir sizce sonuç hafta içi tekrar gideceğim çıktıysa 🌸
Mrv_123_bg Smyye1B kendine iyi bak uygulamasını indirin orada görünüyor. Doktorun ekranıyla aynısı. Rapor olarak görüntülemeniz lazım bu sonuç değil
Esum48 Smyye1B kan sonuclari erken cikiyor da onun rapora donusturulmesi 10 gunu buluyor. Ben arayip ogrenmistim. 10 gunu bulur hbelki
eylulll01 Smyye1B benim de 10 gün diyip 7 gün sonrasında e-nabız da çıkmıştı ,kendim değerleri karşılaştırdım temiz çıktı ,içim rahatlaması için bir de doktorum baktı tertemiz ,sonuçları tam görebilirsem yardımcı olurum .
Smyye1B Mrv_123_bg Uygulama var bende fakat ben onu özel hastaneleri gösteriyor diye biliyorum üniversite hastanesini göstermez muhtemelen.
Smyye1B Esum48 Anladım teşekkür ederim hafta içi arayıp öğrenirim ona göre hareket ederim bende o zaman çok sağolun ☺️🌸
Baharkle eylulll01 e nabızda kan değeri yazıyor,rapor ne zaman çıkmıştı ve rapor e nabızda çıkıyor mu
Smyye1B eylulll01 Gorebildiklerim bunlar olduğu için bende arada kaldım tam olarak hazır mı degilmi anlayamadım yukarida arkadaş hastaneyi aradığını söylemiş bende sanırım öyle yaparım duruma göre tekrar doktor ile görüşürüm çok teşekkür ederim ☺️
eylulll01 Smyye1B ben olanları karşılaştırıp değerin nasıl olduğunu söylerim aslında çıkınca hepsi sisteme düşüyor tek tek 3 tane
eylulll01 Smyye1B canım Papp-a ikili testin o kırmızı olan varya ona baktım evet değerden yüksek çıkmış umarım yanılırım🙏🏼
eylulll01 Smyye1B amin canım cümlemize inşallah mübarek günlerde iyi haberlerle gelirsin inşallah 🙏🏼🌸