Nazsuuu Nazliip 4 hafta geçti benim baktım olmadım maydanoz suyu içtim öyle başladı 6 gündür halen sürüyor normalde 7. Günde biterdi bakalm kaç gün daha süreck
Nazsuuu Gzde_defne benimde bugün 40. Günüm 5 gündür az az kanamam vardı maydanoz suyu iciyordm başta kahverengi kanama geldi hatta hamileyim sandm sonra az az geldi ama bugün adet ağrısı çekiyorum tam bugün başlamış olabilir mi adetim acaba ya
Nazliip Nazsuuu ya genelde 35. Günden sonra oluyor dediler benim 38 gün oldu hala olmadı kafaya da çok takıyorum
Dnzz2 Nazliip 45 güne kadar süre var hiç endişe etme 50. Gün olanı bile var sen maydanoz suyu iç kaynat da
Nazsuuu Nazliip benimde olmadı maydanoz suyu adeti söküyor o yüzden kulandm sizde kullann hiç bir zararı yok
Dnzz2 Gündü baktım gelen giden yok maydanoz suyu içtim o gün 2 bardak diğer gun 2 bardak derken 33. Gün geldi ama çok ağrılı geçiyor kürtajdan sonraki regl ya da bende öyle oldu diyelim 🥲 ama baya böyle rahmim tertemiz olduğunu hissettim valla baya geldi 7 gün
Nazsuuu Dnzz2 bende maydanoz suyu içtim acaba yanlış mı yaptım düşündüm çünkü doktor adet sökücü yazamayz dedi bende 1 hafta üst üste içtim her gece bir bardak hem kilo verdim hemde adet oldm
Dnzz2 Nazliip sen bilirsin canım ama bence ben ocmeseydimde gelirdi çünkü ben zaten hep öyle o düzende hasta olurdum