Senanur07 Magnezyum kullanıyorum ama kramplarım geçmiyor her sabah bacaklarıma kramp girmesiyle uyanıyorum birkaç gün ağrısı da geçmiyor bunu yaşayan var mı önereceğiniz şeyler var mı
Elifimsib Senanur07 bende son bir iki haftadır çok yaşıyordum günde iki kere magnezyum kullandığım halde devam ediyordu. Dün doktorum kalsiyum yazdı iki günde bir kullan biraz daha rahatlatır dedi yarın başlıycam bakalım
Busra_34 Senanur07 benim doktorum suda eritme olarak yazdı. Hap şeklinde olanları da var mutlaka doktorunuza söyleyin o yazar ben de kendim talep ettim 🌼
Zeynep_ce @Senanur07 bende aynı durumdayım her gün sabaha karşı son 1 haftadır bacaklarıma çok kramp giriyor bende magnezyum kullanıyorum ama hiçbir faydasını görmedim.30 haftalık olduk 2 hafta sonra kontrole gittiğim de söyleyeceğim
Zeynep_ce Senanur07 ben magvital kullanıyorum her gün soda da içiyorum ama yok böyle bi ağrı 05:00 gibi kramp dan dolayı uyandım sanki uyusam tekrar olacak her sabah 05:00 07:00 arası muhakkak oluyo 1 haftadır bu şekilde