Sevgilimmmmmmm Ne kadar zormuş ya erkek ismi karar vermek. Kocam saçma sapan isimler öneriyor. Sizin onerileriniz var mı kızlar. Soyadimiz uzun ona göre kısa isimler arıyoruz. Yeni nesil isimlerden olmasın mümkünse 😘
sacmalamakizim Sevgilimmmmmmm Hiç oğlum yok ama, erkek bebeklerde beğendiğim isimler, -Göktuğ -Alparslan -Yavuz Selim
SuEr_Tu1512 Sevgilimmmmmmm 1 tane oğlum var adı Tuğra. 2.ye hamileyim cinsiyetimiz henüz belli değil ama aklımda Buğra, Eymen, Aras, Yağız, Göktuğ, Talha, Ömer var sizede fikir olur. Sağ salim alın inşallah kucağınıza 🤲🥰
Ceydaaas1 Kiz olursa eşim erkek olursa ben koyucaktik detaylida cinsiyet belli oldu ben Ömer aziz koyucam dedim eşim bir anda babamın ismini mi koysak dedi adam yaşıyor ve nefret ederim nikah zamanı herşeyi üstümüze yıktı daha unutmadim yok dedim değiştirmeye kalkma ben koyucam hemen gittim hastane çıkış takımı yaptırdım isimli 😬burdan daha dönüş yok dedim 😬4 ayda netlestirdim
gezentianne Balbebek012 Kız sus Aslan ve Atlas’tan gına geldi son2 senenin en cok konulan erkek ismiymiş🤣🤣
Smyye1B Sevgilimmmmmmm Bı oğlum var ismi Ömer Berâ İkinci bebeğime hamileyim cinsiyeti bilmiyorum erkek olursa eğer aklımda özgür ve tuna isimleri var 🌸