xEndless akkrn bayram tatili uzayınca aldığım randevuyu iptal ettiler 9 nisanda gidip tahlil vericem bır engel cıkmazsa.. Bu hafta kan verebildin mi ?
akkrn xEndless benim de t4 0.70 mi ne çıktı tsh ideal aralıktaydı ama tam neydi hatırlamıyorum. Ama t4’üm düzelmemiş iyota rağmen. Doktorun ne dedi senin sonucuna?
xEndless akkrn Cuma verdım tahlili sonuc bugun cıkmıs pzt veya salı gidicem sonuc ıcın sana ne dedi doktor
dilaradoyan 2boysmother bazı gebelerde iyot eksikliği oluyor o yüzden veriliyor. Kontrolsüz kullanmayın direkt tiroidi etkiliyor. Değerleriniz düşükse kullanırsınız önerir doktor
2boysmother dilaradoyan normalde içiyordum ben haftada 2 kez çok iyi geliyordu gebelikte kullanmıyorum
akkrn xEndless merhaba gittin mi doktora? Gittiysen ne dedi? Benim yarın randevum bakalım ne dicek bana
xEndless akkrn merhaba.. malesef gidemedim eşim müsait olmadı işten dolayı yarın bana haber verır mısın sen gıttıkten sonra
akkrn xEndless dün gittim aynı şeyleri söyledi. Tsh normalse endişelenecek bir durum olmadığını ilaçlık bir durum yok iypt damlaya devam edicekmişim. Bakalım senin doktorun ne diyecek farklı görüşleri kıyaslayalım 🥹
xEndless akkrn ben henüz dahiliyeye gidemedim ama bugun kadın doğum doktoruna gıttım oda bırsey olmaz merak etme dedi yıne de ilk fırsatta gidicem dahiliyeye.. Doktor öyle dediyse endişe etme sende ıcın rahat olsun aksı bı durum olsa söylerdi zaten
NurAyse_nur 2boysmother bebegimin sagligi icin ve kendi sagligim icin kullaniyorum🤗 lugol 5 lik var elimde ama hamile ve cocuklarda lugol 2 lik oneriliyor aslinda ama lugol 5 lik 1 damla olacak sekilde kullanilabilir
2boysmother NurAyse_nur sende mi eksik olduğu için kullanıyorsun yoksa takviye amaçlı mı canım ☺️ ben hamilelik öncesinde haftada yada 2 haftada bir kullanıyordum 1 damla şeklinde ☺️
NurAyse_nur 2boysmother yok saglik icin kullaniyorum. Degerlerimde sorun yok hamilelikten once de kullaniyordum cocuklarima da kullaniyorum 😊her gun
2boysmother NurAyse_nur herkes fazlası zarar düşükse kullanın diyor ama bir sıkıntısını görmedim şükür aksine faydasını görüyorum 🤗