Mirhas33 3 gün boyunca yaptığım testler bu gün ki negatif çıktı yarın adet günüm frelly test Çok mutsuzum
Yaprakunallar Mirhas33 kuzum bende dün frelly test yaptım pozitif verdi sonucu predictor yaptım peşine gölgeydi bu sabah tekrar lredictçr yaptım negatif error verdim , frelly yalancı pozitif veriyormuş çoğunlukla malesef bende ikilemdeyim
Ozge47 Büyük ihtimalle gebesiniz ikinci çizgi ikisindede silik çıkmış hayırlı olsun inşallah kan testi verin mutlaka bu arada benimlede bu mutlu haberi paylaşmayı unutmayın
Mirhas33 Ozge47 tüm hevesim herşeyim gitti negatif çıktıysa değilimdir çok umutlanmıştım gerçekten sabah sabah başımdan aşağı kaynar sular döküldü
Ozge47 Mirhas33 rabbim içinizdeki mutluluğu annelik duygusunu hep nasip etsin hayırlısıyla sizde çocuğunuzu kucağınıza alırsınız inşallah negatif umutsuzluk ümitsizlik yok bu mübarek ayda bol bol dua edin
Bet1626 Mirhas33 son yaptığınız test bozuk da olabilir. Soldan ikisinde bariz çizgi var. Muhakkak kan testi verin netleştirin
Aynure27 Mirhas33 böyle duşuneceyine kan testi ver orda daha net belli olur .benimde böyleydi ama hamile çıktım kan testinde şu an 16 haftaligim.
Aynure27 Mirhas33 teşekkürler canım Allah sanada versin bu sevinci yaşatsin inşallah haber et bizede sonucu