Minikball Happyka 2025 den sonra 2. Ve 3. Çocuğunu dünyaya getiren anneye 6. 500 mu diyo ben mi yanlış okudum yani 2 ve 3 çocuk aynı meblağ mi her ay mi
Happyka Cacaege belki çalışan Anneler içinde gelir yasa falan , nüfus azaldığı için şimdi bu yasa geliyor
Ananim Cacaege olsa ne olacak ki aylık olarak maaşın yatmıyor. İzin bitişi yani dört ayın sonunda maaşının 2/3si toplamı yatıyor. O 4 ay idare edecek durumun yoksa sıkıntı 😐
Cacaege Minikball mesela ikiz oldu birisi 2. Çocuk diğeri 3. Çocuk sayılıyor. 6500 alınıyor. 2025 de 2. Çocuk oldu 2026 da 3. Çocuk oldu diyelim 6500 o şekilde oluyor
Happyka Minikball bu yılı kapsıyor mesela ben 2025 Mayıs’ta 4 çocuğumu dünyaya getirecem diyelim, hem 5 bin TL süt parası, hem 5 yaşına kadar para alacağım
Happyka Minikball çoğu Anne başvurdu ama daha meclis kabul etmediği için almadılar 5 bin TL , ben başvurmam hemen 🤣 önce gelsin yasa sonra
Minikball Happyka ay lütfen beni aydınlat mesela ben temmz da doğum yapacağım 3. Olcak ama ilk çocuğum 4 yaşında vefat etti yani 4. Maddeden yararlaniliyor mu bu sene 2. Ve 3. Doguranlqr o kısmı anlamadim
Happyka Minikball vefat eden bence sayılmaz başınız sağolsun bu arada, eğer bu 3 çocuksa sizde 5 yaşına kadar her ay para alacaksınız
Minikball Happyka ya çok soru sordum kusura bakmayın. Onu aslında tahmin ediyorm da hani diyor ya 2025 den sonra doğan 2. Ve 3. Çocuk için 6. 500 o kısmı anlamadım bu yıl doğması mi gerekiyor almak için yoksa bu yıldan sonra doğanlar için mi geçerli
Happyka Minikball bakın bu yıl mesela çocuk doğdu onun için sadece 5 bin TL bir kere süt parası alırsınız, her ay 5 yaşına kadar ise 3 4 çocuk olmalı ve önceki çocuklarda sayılacak 2025 den öncekiler da
Happyka Minikball mesela 2 çocuğunuz 2025 den önce doğdu değil mi onlar için para alamıyorsunuz diyor ama 2025 da doğan çocuk için hem 5 bin TL hem ayda bir 5 bin TL alacaksınız diyor çünkü 3 çocuk oluyor bu
Happyka YarenYolcu14 hayır izleyin 2025 den önceki çocuklarda eklenecek diyor bu yeni yasa diğeri iptal