Serrasmsk ipekskr_1 çok erken zaten 16 dan sonra ancak fark oluyor ben 33+1 im 5 kg aldim 1 2 kg daha alırım ya da almam herkes 15 20 kg alıyor nasıl oluyor şaşırıyorum ben
Hilalaysu ipekskr_1 22 haftalık sıfır kilo ile devam ediyorum sonlara doğru kilo alırım diye tahmin ediyorum
Parinas ipekskr_1 15+4 üm daha almadım. Ama normal bence bu haftalara kadar genelde alınmıyor. 20ye doğru başlar ama
guneykeremsmom ipekskr_1 28+1 8 kilo aldım, benim için çok iyi ilk hamileliğimde bu haftada coktan 15 kilo almıştım bile bu sefer dikkat ediyorum
ipekveatlas kız hic biriniz kilo almamışsınızz durun kızlar ben yazıyım da cok kilo alanlar kendini yalnız hissetmesin shsnsjdkf oğluma hamileyken ilk 6 ayda 10 kilo sonrasında 10 kilo daha alıp +20kiloyla doğurdumm🤭🤭
ipekskr_1 Gulsahs artık sonlara doğru ilerliyorsunuz bu yüzden kilo alıyorsunuz bebişiniz sağlıkla gelsin de kilolar önemli değil 🌸☺️
Hilalaysu ipekskr_1 şuanlık yok ama olucak bunu biliyorum 😂 ilk gebeliğimde 30 kilo almıştım ve ödemliydim. Ama 3 ayda 63 kiloya düştüm sonra 57ye düştüm sonra o kilomu hep korudum sonra hamile kaldım 57 kiloyla🥰 inşallah çok az kiloyla bu hamileliği bitirebilirim amin🤲😂
cakethesel ipekskr_1 Ben 5. Ayımdan sonra kilo almaya başladım.Şuan 30+3’üm toplam 10 kilo aldım.Doktorum iyi gittiğimi söylüyor.☺️
1prens_1prensesannesi_ ipekskr_1 28+3 +10 kg ile yola devam dikkat etmeye başladım bu ay kilo almamışım darısı diğer aylara :)