Smye Ciciletto dualarımız onunla canım daha geçen markette eşim alıyım niye senin canın bişi istemiyor diye istan etmişti
Gulcag Doktora karpuzdan dedi mi peki? Yani duyunca saçma geliyor biraz çok yedim yazın hatta dolabıma bile attım yedim 🙄
Ciciletto Gulcag şurada bir bebek öldü konusu gidiyor.sen çok saçma diyorsun.cok ayıp. Herkesin bünyesi bir değil.
iirmnrgkkrt Gulcag bende dün aşerdim hatta eşim buldu hm iran karpuzu hemde antalya yerli yeni çıktı demiş. Hatta yarın kuzenı gelirken getircek çok canım çekti ama sankı su anda yediğimiz hiçbişeu mevsimi değilki. Bi ürperti gelmedi değil 😑😑
Seyyid Ciciletto bi sorum daha olucak hemen zehirlendi dedin belirtileri neydi nasıl anlaşıldı zehirlendiği bayıldımı yada ne bilim
Ciciletto Seyyid biz akşam eve geldik.atesi aniden yükselmiş.ve kusmus.sonra hemen doktora götürmüşler.ama yolda bayilmis.
TimuinMeliskdem Ciciletto bana da komşum getirmişti bir dilim karpuz hamileyim diye yedim bende biraz ama herşey Allahtan nasibi ömrü o kadar biçilmiş demek ki allah yardımcısı olsun çok geçmiş olsun
Betulpehlivan Bende yedim 2 hafta önce falan hatta yeşildş ici ama öyle bisey hic duymadım cok garip geldi eminmisinz karpuzdan olduguna doktor mu dedi bunu
Ciciletto Betulpehlivan evet karpuz zehirlemis... Yazın bile zehirliye biliyor.kışin çok daha tehlikeli..hamile zaten çok hassas..
Mlkengn Karpuzda yedim çilek de yedim hala da bulursam alır yerim ne alakası var hormonsuz birşey zaten yok günümüzde. Tabi üzücü bir durum olmuş ama bence bundan kaynaklı değildir başka bir sebebi vardır. Üstelik ben normal gıda zehirlenmesi bile geçirdim Allah’a şükür bebeğe birşey olmadı yediğim birşey bana dokunmuş ama bebeğe zararı yok merak etme dedi doktorum. Bana biraz tuhaf geldi dediğim gibi
Ciciletto Mlkengn insandan insana değişiyor belki.bilemedim.doktor Karpuzdan oldu dedi.karpuz zehirliymis.
Gulcag Ciciletto konuyu neden çarpıtıyorsun ben bebeğe anneye ağzımı açmadım. Sadece karpuz diyince saçma geldi dedim. Doktor evet karpuz zehirlemiş dedi mi diye sordum acınızla ilgi her hangi bir cümle kurmadım.!
Wicca Başlığın adı değişse güzel olur.. İnsanın canı çekmese de sürekli sürekli görünce canı çekiyor ister istemez... Çok üzüldüm konuya, Allah anneye acil şifalar versin... @adm @NaimeYilmaz
Canderinsumeltem Ciciletto belirtiler neymis canim bende yedim 3 gun once cunku suan cok korkuttun beni
Ciciletto Canderinsumeltem zaten yemiş biraz sonra ateşi yükselmiş falan.yani 3 gün geçmiş hiç bişey olamaz korkma.
Seyyid Ciciletto anladım canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin sabırlae versin bebeği için 😔😔😔😔