Hicrettt 39+3 oldum duş aldım, sonrasında alttan kemiğim sanki kırılacak gibi oluyor sonra karnım sertleşiyor ve belim ağrıyor. Mideme vuruyor kusasım var aynı anda, böyle bişey mi ?
Elifmammy Hicrettt Doğum sancısı öyle birşey ki geldiği an anlıyorsunuz doğum sancısı olduğunu ben şahsen sancı geldiğinde yerimde duramamıştım rahminden alt beline doğru bir sancı giriyor ve bu döngü böyle tekrarlıyor bir ara bi 5 saniyeliğine gidiyor ben ne yaşadım az önce diyorsun sonra tekrar başlıyor diyorsun kii doğuruyorummm 😅
Mavipatik Hicrettt döndü mü bebişinizz meraklardayım son durum neydi hastanedee. Sancıysada inşallah kolaylıkla kucagına alırsınn 🤩🌸
Hicrettt Elifvolkan2202 annemi aradım da şimdi, öyle bişeymiş ama yol sancısı dedi, şu an gitsem bile bişey yapmazlar büyük ihtimalle 🫣 teşekkür ederim bu arada 🌸
Hicrettt Elifmammy pelvis kemiğim sanki kırılıyor gibi oluyor bi kaç saniye sonra kasığıma vuruyo ordan karnım sertleşiyor sonra geri gidiyor, böyle değişik ilk defa böyle oluyor, eğer sabaha kadar böyle olursa doğururum gibi görünüyor 😂
Hicrettt Mavipatik yoook dönmedi makat doğuma karar verdik çünkü kendisi minnak biri 😍 yarın gidiyorum hastaneye inşallah sabahtan sezaryen de olabilir normal doğum da, kasılmalarım mevcut hala ama açılma yok o yüzden yarın yatış var
Sazenin Seninki daha sancı gibi 😅 benim de adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor ama hafif öyle şiddetli bi ağrı değil takip etmeli miyim onu da anlayamadım var gibi yok gibi 🫠 2 gündür özellikle sabaha karşı gün içinde çok çok nadir kararsızım çok
Hicrettt Sazenin benimde o şekilde gibi sadece geceleri oluyor gün içinde hafifliyor ama açılma yok ve suyum çok fazla değil maalesef o yüzden yarın yatış verdiler 🫣
Mavipatik Hicrettt oiyy yerim onuu. Sağlıkla gelsinn nasıl geliyorsa gelsin 🥹💓 Bizde aynı şekilde yarın belki doğuma alalım diyecekler heyecanlı bekleyiş içindeyim 🥲🥲
medihaesra Hicrettt yani bu sancılar doğum sancısı mıymış biz de 37+6 olduk hafif adet sancıları gibi ağrılar hissediyorum tetikteyim 😄
Hicrettt Mavipatik ayyy hadi hayırlısı senin için de, Rabbim sağ salim bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin 🥹❤️🥰