ayinpariltisi 38+1im. Az önce iç çamaşırımda incecik 2-3 cm uzunluğunda çok az bi akıntı vardı. Yarısı kan yarısı beyazsımsı bir akıntı. Peçeteye sildiğimde devamı gelmedi temizdi. Ama miktar olarak çok az emin olamadım.
Elif5361 ayinpariltisi Eğer nişansa zaten sancılarınız olabilir gece gündüz ne zaman denk gelirse ☺️bende 38+4 bekliyorum 😄
ayinpariltisi Nafiye00 evet ama miktar olarak çok azdı emin olamadım o yüzden ben de sancı falan hissetmiyorum bekliyorum şu an öyle
ayinpariltisi Eminegurcu geçen hafta doktorum maalesef trafik kazası geçirdi muayene alamıyor eğer sancım olursa yazacağım bakalım
Nafiye00 ayinpariltisi canım hemen doğurmazsın benim iki hafta sonra doğurdum sen belki 3 gün sonra belki 1 hafta sonra onu bilemezsin ama az kalmış nişan geldiğine göre doğum yakın olduğunu belirtir
ayinpariltisi Nafiye00 evet okumuştum ben de o yüzden kendimi dinliyorum bakalım sancı gelecek mi diye evdeyim
zynpknt ayinpariltisi serklaj ameliyatı oldum bikaç gün sonra geldi tarif ettiğiniz gibi hemde büyük bilmiyorum kii şuan 31 in içindeyim