1devaannesi Kızım 1 yasinda 8 ayından itibaren yürüyor bana kalsa yürüme dönemi şuan var ya yolsuz gibiyim ,dilenciden bir farkım yok anlimda sivilceler çıktı 🙈😅📷😅
Birbenbirbebek 1devaannesi Allah aşkına 3 yaş ne böyle 1 ve 2 den parça parça almış yetmemiş üstüne güzel güzel eklemeler yapmış canım oğlum 😂 allahım sabır ver 😂
12betul 1devaannesi Bence ergenlik ! Konudan belki uzak olacak ama şimdi koruyup kollayabiliyoruz istediğimizi yedirip istediğimizi giydiriyor istediğimizde görüştürüyoruz . Ergen annesi olarak en zor dönem 11 den itibaren başlıyor . Dikkatli iletişim kurmak gerekiyor . Avuçlarımda ki kuş gibi sıksam ezilecek bıraksam uçacak
Kvsr46kvsr 1devaannesi ergenlik kesinlikleee. Kızım 2014 doğumlu daha ergenliğe girmeden ergenliğe girdi 😅 2018 doğumlu kızkardeşide ona ayak uyduruyor. Ya sen daha 7 yaşındasın neyin tribini atıyosun. Hadi ablasını anlıyorum da, tuhaf şeyler yaşıyoruz bilmiyorum çözemedim 😅
crazyymom 1devaannesi her dönemin ayrı bi zorluğu var, hiç bitmiyor hafiflemiyor aksine büyüdükçe sorumluluk arttigi için büyüdükçe zorlaşıyor bu yüzden en sakin dönemi şuanki küçüklük dönemleri
ipekveatlas 1devaannesi ki benim oğlum o kadar uslu bi cocuktu ki cevremizdekü herkes sasırırdı çok akıllı hic üzmezdi simdi resmen canavar cıktı icinden djdlldşflfşd ağlama krizleri her seyi ben yapcam diye tutturmalar uyku problemleri hepsi var of
Kvsr46kvsr 12betul 11 den başlıyor dimi, çok yorucu bi süreç olacak sanırım. Nasıl davranmam gerektiğinide bilmiyorum açıkçası
1devaannesi 12betul ergenlik ve 3 yaş başa baş gidiyor benim ergenlik için farklı planlarım var bakalım Allah sabr versin
1devaannesi Kvsr46kvsr dur kız hmn ergenlik deme benim sabr sınırlı bakalım kaç kez evlatlıktan reddeder etcem 🙈😅😅😅🤣🤣🤣
12betul Kvsr46kvsr Sürekli sevildiğini hissettirmek konuşmak bir şeyleri paylaşmak çok önemli . Benim kız biraz içe dönük bende ona yaklaşırken hadi kahve yap içelim dedikodu yaparız falan . Mesela ark yaşadığım bir şeyi anlatıyorum ki o da rahat olsun anlatsın diye . Öyle de oluyor . Mesela baba ile sohbetlerimizde sık sık hata yapsanaız dahi korkmayın söyleyin bize arkanızdayız . Abi tepkiler vermiyoruz hata yapmasına ama düzeltmesine izin veriyoruz . Genel olarak sorun çıkaran bş çocuk değil ama kötü arkadaşlık kuracak diye aklım çıkıyor
12betul Kvsr46kvsr Benim 2012 Aralık doğumlu diğeri 2015 Ocak canım . Büyük olan geçen sene regli oldu . Yani artık seninkiler de regli olmasa bile ergenliğe yani hormonal değişim dönemine girmişler
1devaannesi crazyymom aslında dediğiniz doğru ben ergenliği güzel atlaticagimi düşünüyorum bakalım o zamana bir gelelelim 🙈🙈🙌
Yenibirannee 1devaannesi 3 yaş sendromu derim… ne derdi bitiyor ne enerjisi ve herşeyi anlıyor anında istiyor…