Betulceeblog Kızlar 3 kimyasalım var en son gittiğim doktor gebe kaldığında beni ara progesteron vereceğim dedi böyle üst üste düşük yapıpta progesteronla gebeliğini sağlıklı ilerleten var mı?
MihribanErdem Betulceeblog bence faydası olacaktır ben gebe kaldığımda verilmişti kanama olduğunda gebeliği korumak için inşallah size de iyi gelir
Ssozdmr Betulceeblog 2 tane kimyasal gebeliğim oldu hiç kese görememiştim. Şuan hamileyim reglime 4gün kala öğrendik hemen sabah akşam progesteron , kan sulandırıcı ve kan sulandırıcı iğneye başladık , keseyi gördüm şuan 5+5deyiz.
Shnkh Betulceeblog benimde iki düşük bı dış gebeliğim var gebeliğimi adete bir hafta kala öğrenmistim doktora gittim önce corasprin progestan başlattı kalp atışı duyduğunda kan sulandırıcı iğneyle devam etmişti şu an üç ilaca da devam edyrm
Yildirims2_ Betulceeblog bende bir kere kimyasal gebelik geçirdim üç dört ay sonra tekrar hamile kaldım kanamam olduğu için doktorum progestan başlamıştı ve şimdi 23 haftalığız doğuma kadar devam edeceğim bunun sebebi de serklajlı olmam yoksa üç sonra kesecekti progestanı
Betulceeblog Ssozdmr Yaa adınıza sevindim 🤲🏻🤲🏻 bende hiç kese göremedim 3 kez yaşadım kan sulandırıcı şimdiden içiyorum kan pıhtılaşmam yok ama doktor genede verdi hamile kaldığını erkenden öğren beni ara o zaman da progesteron vereceğim dedi inşallah sağlıklı olur bu sefer dua edin benim için lütfen 🥺
Dilaraclkalav Ssozdmr doktorunuz mu böyle yapmanızı istedi siz kendiniz mi tedbir amaçlı kan sulandırıcı ve progestan başladınız
Ssozdmr Dilaraclkalav hayır doktor ne derse onu uyguluyorum çünkü biz tüm testleri yaptırdık genetik hsg vs bir sorunncıkmadı
Betulceeblog Yildirims2_ Serklajlı derken ne demek anlamadım? Hap progestan mı yoksa fitil olanından mı verdi
2627bal Betulceeblog bende 33+4 üm dünden beri sancımdan dolayı hastanede yatıyorum ne 5 litre serum ne turuncu hap işe yaramadı gebeliği uzatmak için progestanı alttan fitil gibi kullandım şimdi iki tane bilmiyorum nolucak sizede geçmiş olsun