Minselina Kizlar 37 haftalik hamileyim you tubeden plates videolari izleyip evde egzersiz yapiyorum varmi aranız da yapan. Yoksa yanlis mi yapiyorum
Nursel02 Minselina yapabilirsin tabi yararı olur bende yaptım sancımın geldiği an topun üstünde zıpladım rahatlatıyordu birde
suraybuke Minselina ben 38 haftaligim başından beri yapıyorum inşallah da faydasını görürüm 😊 https://youtu.be/kJcmEVv1X18 bunu yapiyorum
derya14 Minselina Neden yanlış olsunki gayet iyi yapıyorsunuz egzersiz her zaman için iyidir ama dikkatli yapmakta fayda var. Hamile kalmadan öncede yapıyordum şu an 23 haftalık hamileyim hala yapıyorum ve sonuna kadarda spora devam 💪🏼😊
Semaaa suraybuke bende yapıyorum bu videoyu izleyip 😁👍34+2 haftalığım erken mi başladım acaba dr um yapabilirsin dedi ama
suraybuke Semaaa ben 25 ten beri yapıyorum düzenli olmasa da . Ama şimdi son günlerim her gün yapıyorum yapmaya devam 👏
Nursel02 Minselina yani doğumum başlamadan önce ebeler yaptırdı yaklaşık 15-20 dk durdum topun üstünde
NeslihanOner Minselina yanlış değil bence ben de bakıp yapıyorum topla 20+6 yım yani.hatta yüzme de çok iyiymiş doktorum en iyi sporun yüzme olduğunu söyledi
Arife3507 Plates topu alirken hangi marka yada ozellige dikkat ettiniz peki birde hangi site guvenli nete baktim ama bir suru sey var bilemedim.