DENIZ_55 Dilekulgtt suan nasılsın bende dogum başlayacak gibi hissediyorum normalde 20 martta muanem ama birazdaha kötü hissedersem saki günüde var o zaman giderim hayırlısı olsun inşallah hakkımızda 😊
Dilekulgtt DENIZ_55 düne göre bugun iyiyim çok şükür 🥰 20 marta da bişey kalmamış ama kötü olursan git bence de
Duruxxx Dilekulgtt yok sezaryen olacak zaten riskli gebeliğim bebek de makat geliş her şey normal olsaydı da sezaryen isterdim 😅
Dilekulgtt Duruxxx nasılsın varmı gelişme benim haftaya doğum olacak büyük ihtimal 2 cm açılma var bebek totosu biraz aşagıya inmiş cumartesi gidicem bida
Marsilyasabunu Dilekulgtt benim 30. Haftada elle muayne yaptılar herkes laf söyledi niye yaptırdın bazen doğumu tetikliyormuş galiba allahtan üstünden 18 gün geçti bir şey olmadı
Dilekulgtt Marsilyasabunu inanmıyorum hiç bir şekilde ben 37 hafta kızımda bakmışlardı ozamanda 2 cm vardı banamısın demedi 40 a kadar bekledik ve suni sancı almıştım başıma gelmese dediğinizde doğru olabilir derdim yani
Marsilyasabunu Dilekulgtt bilmiyorum haklısındır ama canımı çok acıttı bir daha doğum zamanı yaklaşana kadar asla yaptırmıycam rahatsız oldum ister istemez baksın ulturasonda da görüyorsa
Dilekulgtt Marsilyasabunu evet biraz can yakıyor malesef benimde acıdı 🤦🏻♀️ ultrasonda görünmez bence o
Pinarkorkmazer Dilekulgtt benim de bebeğim böyleydi ve gayet normal dedi doktor kilosunu dert etme bebeğinin akciğerleri gelişsin yeter
Dilekulgtt Pinarkorkmazer öylemi cok teşekkürler zaten ciğer geliştirici olmuştum her ihtimale karşı 🥰
Duruxxx Dilekulgtt benim şu an açılma yokmuş ya rahim ağzı 18 mm ye düşmüş ama büyük ihtimal benim de haftaya doğum olacak pazartesi belli olacak duruma göre , kilo almış mı bebiş nerdeyse aynı gidiyoruz 35+4 te benimki 2280 gram olmuş
Dilekulgtt Duruxxx 1 gün aramız var senle 🥰 cumartesi ölçecek kiloyu hemde karar verilecek çok şükür kilosu iyi cnm seninde hayırlısı hakkımızda. Rahim agzı zaten silinirse sıkıntı başlar cnm
Melikeex Dilekulgtt bence kilosu iyi bende 36 haftaligim 2300 kilosu 2500 olsun yeter kuvoze girmiycek kadar benim ilk oğlumda 2790 doğmuştu bunda 3 kilo olması lazım cunki doğar doğmaz açık kalp ameliyatı olucak sağlıkla kucağımıza alalim inşallah 🤲
Dilekulgtt Melikeex yaa cok geçmiş olsun inşallah başarılı Bi şekilde gecer kucagına alırsın 🤲🏻 öyle artık yapacak bişey yok elimizden gelen dua etmek
Dilekulgtt Duruxxx ben cumartesi doğum yaptım. 2640 gr doğdu eski ameliyat yerim incelmiş o yüzden riskli dedi