Sunss DENIZ_55 evet sağolun sizde sağlıkla alın kucağınıza inşallah Allah kolaylık versin 🌸 bir sonraki kontrollerde belli olur artık yavaş yavaş konuşup kararlaştırılır hakkımızda hayırlısı 🙏🏻
DENIZ_55 Sunss Amin inşallah cnm evet haftaya planlıyoruz dogumu bu perşembe muanem var bakalım nezamana verecek günü
Bnguuu_102 Sunss onun da ilk doğumuydu canım mutlaka zor olabilir ama iş bence teslim olmaktan geçiyor rahat olursan her türlü Doğurursun merak etme belki de aşmaz 4 kiloyu bilemeyiz hayırlısı neyse o olsun 😊
Sunss Alpgmz aslında yaklaşık iki haftalık bir ileride çıkmış şeker tahlili mi istedi öyle çıkınca belirtiniz varmıydı bir rahatsızlık şekerle ilgili
Healthywealthyrespected Happyka Maşallah tebrik ederim doktor bana boyumun kısa olmasını da Engel olarak söyledi 1.58 boyum bebeğim 4200 müş 39+3 teyim hafta olarak peki sizin boyunuz kaçtı ve doğum anınız çok kötü müydü? Yırtık dikiş vs?
Happyka Healthywealthyrespected benim boyum 160 , yok dikiş falan olmadi canım , sadece yan yattım sol tarafa doğru öyle yırtılmaz dedi doktor, sonra ıkınma gelince ikindim bebeğin kafası gelince düz yatırdılar
1994ozg Sunss evet benim de 2 gebeliğimde aynıydı 38.haftada 4küsür kg oldu ama normal doğum yaptım rahattı
Healthywealthyrespected Happyka ya ne güzel peki kanala girmiş miydi bebeğin ? Benimki kanala girmemiş henüz doktor o yüzden hiç normal doğurma taraftarı değil özel hastane belki o yüzdendir ama bilemiyorum kafası 9,7 dedi doktor 41 haftayla uyumluymuş ölçüsü
Gulsenn-0 Sunss büyük bebek daha kolay doğar demişti doktorum benim oğlumda 4 kilo normal doğdu. Büyük bebekler çıkımda kolay itiyormus kendini ondan. Birde doktorumu dinledim ıkın dediğinde ıkındım ve 3. İkınmam da doğdu çok şükür 🧿
Bebisbg34 Sunss 41 de dogurdum 4650 kılo 55 cm dogdu ama iriliğinden açılmam bıle olmadı 10 gun denedıler en son artık dayanamdm sezaryanla alın diye yırttm ortalıgı
ArasMom__ Bebisbg34 ya zaten kilosu normal doğuma uygun değilmişki niye ısrarla vajinal doğum yaptırmaya çalışmışlarki. Benimde 36+2 3256 gramdı salı günü 38+2 olucam ona göre doktor sezeryan ve normal doğuma karar verecek. Sizinde 38 lerde kaç gramdı acaba
Momcrn Sunss canım görümcem 4kilo birde gramı vardı unuttum o şekilde doğurdu 38.haftada onada iri diye sezeryan yaptırdılar ama çocuğu insan normalde doğruyor
Abilikardesli Sunss oğlum 3900 kg idi. Doktorum iri kafalı demişti doğum kanalına girmez dedi. Sezaryen olmuştun
Sunss Abilikardesli evet kafaya göre de diyebiliyorlarmış kuzenime de vakumla almak gerekebilir çatı kemiğinde dar demişler