dilara2107 ben ilk dogumumda yaptım tam 37 haftalıkken yapmıştım 40+3 te doğum yaptım yani korkmayın ama yavaş yapın çünkü insanın vücudu çok hassas ondan dikkat edin sadece

dilara2107 ama karnınıza falan yapmayın ben ilk gebelikte yaptım bu ikinci gebeliğim doktor karnına yapma dedi

dilara2107 bende 37 haftalığım bi cesaret gittim tanımadığım bilmediğim bi kuaföre. Canım çok acıdı ama mecbur olduğum için yaptırdım. Doğuma yakında inşallah çıkmasın diye dua ediyorum. Çünkü jilet yapmak durumunda kalabilirim. Her ihtinale karşı venüs aldım. Sancı erken doğum vs asla tetiklemiyor.

dilara2107 siz mi yapacaksınız yaptıracak mısınız ? Siz yapmayacaksanız lütfen dikkat edin yaptıracağınız yere bi yakınım enfeksiyon kaptı doktorundan baya fırça yedi ağda yapabilirsin ama güvendiğin yere yaptırman gerekiyor demiş doktoru bende o haftalarda kendim yapacağım bu yüzden

dilara2107 bende 37 kusurda yaptırdım , ama yeni ağda açtırdım mikrop virüs kapmiyim diye bir sıkıntı yaşamadım hala da doğurmadım 😂