Enisecik newmommmyy2 ilk gebeliğin mi seninde ? Bende öyle düşünüyorum gerçekten ben beynimi bıraktım artık . Rabbime hergün dua ediyorum annelik sabır işiymiş gerçekten Bencede hamilelik süreci reklamlarda felan kamu spotu olarak anlatılmalı 😀
newmommmyy2 Enisecik evet ilk gebelik canım neyseki az kaldı ondan dişimi sıkıyorum 33.haftadayım hayırlısıyla bu süreci bi bitireydik 😅
Enisecik Ecemesen nasip artık az kalmış valla 36 dan sonra durdu zaman banada biraz dua ederek korkuları yenmeye çalışıyorum ilk defa doğum yapcm
Enisecik ilayda_96 Haha benimde bide bişi diyorum insanlara hamilelikten şöyle oldu hamilelikten e hamilelik hastalık o zaman yani
Esma006 Enisecik benimki yaza denk geliyor ama boğazım ciğerlerim maaf oldu nefes alıp verdikçe her yerim ağrıyor 🥹🥹iştahım yok oldu
Eeeemeeel Enisecik 50 gün var gunler gecmiyor uykulara hasretim resmen okadar cok yoruldum ki bu hamilegimde derin uykular uyumak istiyorum 😢
Enisecik Yazmelegi_ valla doğsada görsek keşke 🤦🏻♀️ eminim zorlucaktır ama şuandada çok zorluyor 😂 bu son haftaları sevmedim
Enisecik iremd-1798 37+2 gerçekten özlüceksem özleyim ama gebeliğimde beynimi bıraktım ben neler oldu oluyor anlamıyorum haha
iremd-1798 Enisecik hahahha bebek doğunca sadece beyninizi bırakmıyorsunuz ama 😅 şuan bende hiç bir şey yok mesela 😅 işin şakası sağlıkla kavuşun 😍
Enisecik Asli54 kız sıkıldım beklemekten hızlı geçen zaman durdu sanki bide artıkın korkular kaygılar bitiversin
Asli54 Enisecik hayırlısıyla gececek inşaAllah dün yazdıktan sonra benim oğlum da bir coştu sancı agrı kramp sabah 6 ya kadar dedim doğurucam herhalde bana dedi sanırım senmisin içerde durmamı isteyen al sana içerisi diye 😂😂