1umutturyasamak ozlemrcp0476 pislenmez sonucta nolcakki dimi altına örtü sererim çekmecenin üstüne sererim toz olmaz
ozlemrcp0476 1umutturyasamak 1umutturyasamak evet liste gayet guzel sadece bazi fazlaliklar disinda gogus pompasi ve gogus pedi gibi bunlar ihtiyaç halinde al bence canim ben bu listedeki hemen hemen herseyi aldim sadece alez carsaf almadim gece sokta gordum alip almammakta kararsiz kaldim sen aldin mi canim
Kahramanlar Ben yıkamadım çekmecesine dolabına yerleştirdim deterjan daha düşünüyorum feci taklalar atmaya başladı benim kızım eşim ayağıma başını koyup uzandı tv izliyordu bebek takla atınca biranda zıpladım çığlık atarak eşime tokat atmışım yanlışlıkla adam neye uğradığını şaşırdı fırladı kalktı ayağımdan
1umutturyasamak ozlemrcp0476 kendinden alezli yatak alırım diye düşündüm ben ya evet bazıları gereksiz onları karaladım zaten
Essraa2 ozlemrcp0476 bişi diyimmi en ihtiyaç göğüs pedi ben bi kutu almıştım hastaneden çıktık resmen üç ay boyunca tek kullandım şeydi evet belki sütlede alakalı ama çok gerekli :)
ozlemrcp0476 1umutturyasamak au kendinden alezli yatakta varmiymis tuh ya bilmiyodum aldim ama neuse yapcak bisi yok ama siz varsa oyle birsey o sekilde alin bnce