ozlemrcp0476 1umutturyasamak bizde 90 gun olduk tam 3 ayimiz kalmis bnim 1 2 mayis gorunuyor sizin kacinda dedi doktor
mucizem_0809 B-P-R beni bu idrar yolu enfeksiyonu mahfetti aylardır hele şu son günler adım atamıyorum fitil verdi doktor kaç gündür uğraşıyom beceremiyorum sinirden başıma ağrılar girdi 😭😭😭
B-P-R mucizem_0809 stres Yapma Olur Böyle Şeyler Dikat Ettt Kendine Fitili Kulan İnşallah Bişey olmaz Üzülme ❣️
Yagmur9833 mucizem_0809 hic sorma ya bu enfeksiyon hamilelerin pesini birakmiyo benimde hamileligimin basindan beri var hic bitmedi fitil krem munorol hersyi kullandim ama nafile mantarda oluyosun bide enfeksiyondan
Yagmur9833 mucizem_0809 fitili mi yapamadin hafif islat fitili canm ozel bolgenide nemlendr islat biraz yavas yavas zorlamadan
kocisininprensesi B-P-R şiştikçe zorlaşıyor valla hayat hayatımda hiç bu kiloyu görmedim yakınından geçemedim 😂
mucizem_0809 B-P-R ya durup durup karnıma sancı giriyo sonra bişi akıyo gibi oluyo korkuyom ister istemez pazartesi bi gidip görünim en azından içim rahat etsin