yeldanurr Senemsusi canım valla kız ismi bulmak kadar zor birşey yok Allah kolaylık versin bende karar verene kadar bakmadigim site kalmadı sonunda şükür karar verdik sen nasıl isimlerden hoslaniyorsun eski mi modern isimlerden mi
Melos006a Senemsusi ilk bebeğiniz mi bilmiyorum ama belis ismi olabilir anlamı ilk aşk meyvesi kızımın ismini belis koymayı düşünüyorum
Yaseminn__ Aklıma gelenler bunlar canım Ahu Ceren İnci Arya Güneş Alya Mina Sedef Eslem Eflin Mine Zümra Sare Yağmur Beril Almila Çağla
asiyefatsaozdemir Bir kızımız olursa Zeynep Şule koymak istiyoruz ismini 💕 Zeynep benim istediğim isim Şule yi ise eşim istiyor. Oglumuzun adı Mete 🥰
Devran Ben ezel koymayı planlıyorum ama net değil çünki önümüzde daha çok zaman var 5 ayda fikrim değişirmi hiç bilemiyorum
BusraNur01 Senemsusi 22 Aylık oğlum var Yağız Arda ismi 37 haftalık hamileyim kızım oluyor onun ismi de Elisa Duru olucak nasipse çok uzun bir karar verme süreciydi çok meşakkatliydi Allah kolaylık versin ☺️☺️☺️
tecrubeliiannee Senemsusi azra olacak bizim nasipse aklıma gelenler sare Ebrar Erva Şevval Zeynep Ayşe Amine Hafsa Meyra