Mihrimahbukre Diğer hamileliginizden ne fark var mesela ben çok yoğun yaşıyorum herşeyi merak ediyorum karnım da erken mi büyüyecek henüz çok yeni sizler de nasıl gidiyor
Tugceelanaz Mihrimahbukre 3 gebeliğim. Zaman daha çabuk geçti, yoğun tempolu . Ama artık tamam diyorum. Ağırlaşmaya başladım zorlanmaya başladım . Sağlıkla gelsin yeter ki . Zaman durmuş gibi😣🤭 30+5 🥹
Bbet Mihrimahbukre daha cok yeni 6+1hiç hamile gibi hissetmiyorum 😟 kusma mide bulantısı hiç bir şey yok diğer hamileliklerimin başında yaşadığım belirtiler yok
Mihrimahbukre Zhra42 evet önce bı düşük yaptım bu 4. Oluyor aslında fark eder mi bilmiyorum gerçekten çok zor geçiyor ama hamdolsun
Songulkaya Mihrimahbukre İki tane kızım var oğluma hamileyim 37 haftalık olacak. En başından beri zor geçiyor bel ağrım nerdeyse hiç eksik olmuyor 🥴 Cinsiyet farklılığından mi yoksa çocuklar yordugu için mi bilmiyorum
Mann777__ Mihrimahbukre üçüncü geveliğim 36 haftalığım ve bu hamileliğim çok zorladı. Karnım da aşağıda oturup kalkerken falan daha çok zorluyor. Elimden geldiği kadsr uyumaya çalışıyorum.
3nmber Mihrimahbukre 1düşük 1oğlum 1kızım var 4.gebelik yani 12+5 teyiz ama öncekilerde hiç hamile gibi değildim bunda kasık ağrısı var sık sık fıtıkla beraber bel ağrısı zaten göbekli bı insandım karnımda hemne çıktı sanki bazaen oluyo ki 6 aylık gibi yolum daha uzun Rabbim sağlık versin🤲
Mihrimahbukre 3nmber evet sizinle aynıyız haftam daha erken inşallah bende ilerlerim bı düşük olunca çok korkuyorum stres yapmamaya çalışıyorum ama annelik iç güdüsü
Yenibirannee Mihrimahbukre şuan basındayım o yuzden belirtilerim baslamadı ınsallah hafıf olur 2 tane ufak cocugum var onlarınkı cok zor gecmıstı
hivda36 Mihrimahbukre Vallahi al bendede o kadar sanki 1 tane değilde 5 tane var karnimda diğer hamileliklerim böyle olsaydı asla 3 üncüyü düşünmezdim diyorum