Melike3506 yesildeniz_ amh ım yüksek pkostan dolayı kistte yok bu ay regl olursam zaten aşılamaya başlayacaktık doktorum reflinin 2. Veya 3. Gükü gel dedi
Ozzz1 Bat 24 . Çook kötü baş ağrısı boğaz ağrısı yaşadığım için erken gebelik testi yaptım negatif. O yüzden parol serum taktırdım. Sizce çok mu erken çıkması için?
07070707 Ozzz1 benimde bat 24 bende beklemedeyim adete 5 kaldı çıkabilirdi de bilemiyorum hayırlısı olsun 😏
adatuna 07070707 regl olcak gibiyim regl belirtilerim var o yüzden test yapmıcam canım birkaç ay önceki gebelikte 6-7 gün sonra belirtileri hissetmiştim bu sefer yok hiç sen naptın?
07070707 adatuna bende bekliyorum şoför belirti ile geçen bi adet olacak gibi oldu da şimdi yok belirti bende 3ünde rahim filmi çektiriyorum
Melike3506 gokce_erva kan testi verdiniz mi testler yalancı çıkarabiliyor şu sıralar çok görüyorum burda
BesteYetik Bat 24 Dun değil evvelsi gün Prediktor ile yaptim negatifti. Ümidimi kestim çok guvenilir test denildigi için. Bu ay ben elendim😊
Melike3506 BesteYetik regl geciktiğinde öğrenenler var. Bence gecikmeyi bekleyin hala ihtimal var eğer ovulasyon ile takip yapmadıysanız geç yumurtlamış olabilirsiniz
nurssmom BesteYetik benim adetimden 1 gün önce predictör çok silik vermişti yumurtlama tarihimiz farklı olduğu için bazen geç görebiliyoruz silik çizgiyi bile. Birindede adetimin 2. Gününde silik pozitif gördüm umutsuzluğa kapılmayın inşallah vardır bekleyip görmek en iyisi ❤️
Melike3506 Birbebisannesi çatlamadan 13-14 gün sonra belli olur diyorlar ayın 22 sinde erken gebelik testi yapabilirsiniz bence
yesildeniz_ Melike3506 adet olduğunu düşündü çünkü muayene edip doğum kontrol hapı verdi. Test yaptım negatif çıktı zaten. Yumurtlamanın 12. Günü bugün