Beybyi Kızlar bebeği aşağıda hissediyorum ayağa kalkınca vajina kemiğim ağrıyor yürüyünce falan yürümem değişti resmen ve göğüs kafesime de baskı oluyor nefesim daralıyor doğumun habercisi mi acaba nişan vs bı şey olmadı henüz
babyandmomy__ Beybyi bebek baskı yaptığı için oluyor bu ağrılar kemikler esniyor ve doğuma hazırlanıyor 34. Haftadayım bende de var ağrılar bazen baskı bile oluyor
Minikfasulyem_1 Beybyi benimde pelvis kemiklerim ağrıyor ayaktayken çoğunlukla bıçak saplanması gibi bir ağrı giriyor nefesimi kesiyor hemen oturmam gerektiğini hissediyorum biraz uzanınca geçiyor bazende ayıptır söylemesi lavabo da uzun süre oturunca ağrı giriyor ama sıklaştı 36. Haftadayım 🥲
Minik6075 Beybyi 39.haftadayım gelin gelin gerçek cümbüş bu haftalarda 😂 doğum sancısı mı yalancı sancı mı bilmiyorum 🫣 vajina kemik ağrısı mı dersen bacak ağrısı mı dersin sağdan sola dönememenin ne demek olduğunu bu haftalarda öğrendim 😂
Eliffyamann Beybyi canım eger egzersiz yapmıyorsan tavsiye ederim bende doğum yakın diye ağrılarım var sanıyordum ama kaslarım ağlıyormuş meger
Minikfasulyem_1 Minik6075 😂😂😂😂😂😂 36. Haftadan gülerek okudum ama 39u görmek nasip olursa ağlayacağımı garanti ediyorum 😂😂🤣🤣
Beybyi Minik6075 bende şuan o saydıklarınin hepsi var dönerken tır döndürüyorum sanki ayağa kalkıp dönüyorum 🤣
Minik6075 Minikfasulyem_1 geçen gün ağlayarak ben hamile değilmişim bu güne kadar dedim eşime 😂 espiriye vurmazsak sıkıntı çıkar 😂😂
Minik6075 Beybyi bende önceki haftalarda yatakta dönerken dııt dııt dııt diye ses çıkarıyodum 😂 şimdi o ses bile çıkmıyo 😂
Sinemmm_23 Beybyi bebek kanala inmiş olabilir öyle söylüyorlar genelde bende 37+6 dayım normal doğum pozısyonunda ve dediğiniz gibi ağrılarım oluyor bebek kanalda olduğu için olabılır dediler ama pek bilgimde yok
Pelnztrk Beybyi benim o ağrı uzun zamandır var malesef nedenini bilmiyorum bebek ters bide hani baskı yapıyor desem anlarım uzun süre yatınca kalkıyorum o ağrı baskılyır hreket edince v.s geçiyor ama gece boyu sabah ilk kalkış çok fena 🥹 38+1 doğuma 4 gün kaldı