LadyX Kızlar 18haftalık hamileyim canım sürekli tatlı şeyler istiyor böyle çikolatalı pastalar, waffle, kaşık kaşık nutella. Ne yesem de geçmiyor 🙈 nasıl kesebilirim bu tatlı isteğini ben 🥲 bebeğe faydası da yoktur ki. Aranızda böyle olan var mııııı?
AnayimBenAna_ LadyX ben sürekli çikolatalı şeyler yemek istiyorum yemeği yiyelim dışarı çıkıp kahve tatlı keyfi yapmayı düşünüyorum bu akşam 😂
Bus-ra590 LadyX bende o zamanlar çok tatlı yiyordum sonradan geçmişti şükür. Zararı ise fazla kilo aldım 🥲
Cnhavva LadyX bende bazen canim cok tatlı istediğinde keciboynuzu ozu yiyodum bi kac kasik tutuyodu biraz yada meyve ama bazen aseriyo insan resmen bulursan ye 🫣
LadyX AnayimBenAna_ işte ben de aynı öyleyim 🤤🍩 ama sağlıksız olduğunu da biliyorum o yüzden engellemek istiyorum 🥲
LadyX Cnhavva ablam da öyle söylüyor her şeyi ye diye ama öyle de vicdanım asla rahat etmiyor 🥹 çok gereksiz kilo da almak istemiyorum
dunnobeck Bende de tatlı krizleri oluyor maalesef ☹️ şu zamana kadar yiyordum ama yememem gerekiyor. Muzla kesmeye çalışıyorum ama aklım hep şerbetli ve çikolatalı tatlılarda 👀