Edasude Meridaily söylemesi ayıp üst üste 3. Gribimi yaşıyorum🙂↕️tam olarak üst üste yani bir aydır istisnasız hastayım 10 gün hastayım iki gün iyileşiyorum sonra tekrar 10 gün hastayım ve hepside aynı sıralama önce ateş baş ağrısı sonra nezle öksürük üç gün önce inanılmaz ateş ve baş ağrısı yaşadım şuan nezle ve öksürükten uyuyamadım 😏 diğer belirtileri unutuyorum artık 😄 göğüs hassasiyeti hiç geçmedi zaten o devam ediyoda dün iş yaparken bi anda belimden bıçak saplandı anlık sonra geçiyo sık olmuyoda bilemiyorum 😶 adet olacakmış hissi devam ediyo hala sen naptın
Meridaily Edasude çok garip bir hastalık ya hepimiz aybı şeyi yasıyoruz sanırım hep başa sarıyor değil mi? Çok geçmiş olsun canım 😔 ben adet olacak gibiyim ya alt karın bölgemde saçma bir ağrı var sanki adetim sökülemiyormuş gibi🤣
uzlet Meridaily Yok kuzum benim bugün adetin 19 günü iğneyi vurduğum günü de sayarsam iğnenin de 5 günü
Edasude Meridaily ya bence ona takılma zaten öyle his normal çok var ihtimal vermedim adet olacağımı kesinlikle hissettim diyip çıkan :) ben bi tane daha yaptım test ama o kadar arada kaldım ki gözle sanki bişeyler gördüm ama hayalet bile değil sanki 😅 normalde kuruma çizgisi yapmıyo laboquick kuruma değilde ya var ya yok 😅
Lovebaby27 Benim bugün 7.günüm test yaptım betam sıfırlanmış normal mi ? Geçen sefer 10.11 günlerde sıfırlanmıştı
Edasude Meridaily son bir testim kaldı yarında yaparsam pazara kalmayacak pazar daha garanti ama duramamda kesin yarın yaparım😊
uzlet Meridaily canım sen iğne yaptığın günü sayarak mı 9. Gün verdin ben bir de akşam vurdum iğneyi salı mu çarşamba mu versem emin deiilim
Meridaily Edasude ben de pzts ye saklıyorum😁 böyle silikse ilk idrarda daha da net çıkar inşallah 🥹🤲🏻
Edasude Meridaily var dimi gördün 🫠 başka markalar sıkıntılıda bunda bilmiyorum bi sıkıntı yaşamamıştım şimdiye kadar, dün yaptığımı atmamıştım hatta tekrar baktım onda hiç hiç yok direk tek çizgi yani kuruma olsa ondada olurdu diye düşünüyorum
Meridaily Edasude evet ben de bu testte olumsuz yorum duymadım daha hiç. Dünkü de mi aynı markaydı? Ayyy çok heyecanlı ama 🥹🤲🏻
Meridaily uzlet iğne olduğum günü sayarsam 10.gün vermişim kuzum. 10 mart öğle 12.30 da iğne, 19 martta progesteron verdim sabah. İpne olduğun günü de hesapla istersen. Normalde çatlama ertesi gün oluyor ya ondan öyle hesaplamıştım
Edasude Meridaily aynen aynen aynı beraber almıştım, dünkini atmamıştım allahtan baktımda hala yok onda bişey mesela, bunuda hiç beklemiyodum umudum kırılmıştı biraz gerçi hala çizgi var mı yok mu kesinde diyemeyizde bilemedim 🫠
Edasude Meridaily ya canımsın 😍🌹sonuç ne olursa olsun ilk sana haber vericem 🌹 inşallah birlikte alırız güzel haber