50 g gebelik sekeri yaptirdigimda sonuc 143 gelmisti ve doktorum 10 gun felan evde ölc diyet yap bu sirada diyetle duzene gircekmi demisti yaptim ve evet duzene girdi sonra 3 aylik seker ve aclik tokluk sekeere de baktik sonuclar cok iyi geldi o zamana kadar agzima asla tatli karbonhidrat surmuyodum fakat o sonuca guvenerek arada canim tatli isteyince ornegin tatlidan bir isirik aliyorum veya pideden biraz kopariyorum vs bunlarin zarari olurmu bilmiyorum ama bugun kahvaltida bol kasarli cehadarli tam bugday ekmege tost ve omlet yedim kan sekerim firladi kendime gelemedim resmen anladim cok ciktigini ölçünce de yuksekti bundan sonra daha az ve dikkatli beslenicem ama bu ani firlamalar zarar verir diye korkuyorum acaba insilune mi baslasaydik diye dusunuyorum ama diyetle de duzene girdi sonucta insallah zarar vermemisimdir bebege
Biraz sacma bi soru oldu sanirim ama ekstra sizce nasil onlem almam gerekiyor bebek icin elimden geleni yaparim 🥺veya muz yiyorum kilo alsin diye meyveleri de tamamen kesmeli miyim