1devaannesi Kızım 11 aylık koltuğa çıkıp koşuyor sagli sollu düşüp biryerine birsey yapicak diye korkuyorum koltuğun ayakları da yüksek napabilirim iste yapamıyorum düşecek korkusu ileeee
crazyymom 1devaannesi maalesef peşinde gezmekten baska care yok bu dönemde normal hatta aktif olması daha iyi asla engellemeyin korkmayın çocuklar düşe kalka buyur sadece dikkat etmeniz yeterli etrafta kesici delici eşyalar varsa kaldırın masa sehpa köşelerine köselik takın kırılacak şeyleri kaldırın yeterli
piiremsesinannesiii 1devaannesi evde battaniye yastık minder ne varsa ben koyuyordum koltukların etrafına kızım iki yaşında hala daha yerlerdedir minderler kırletler koltukların en uç köşelerinde geziyor çünkü düşüyor kızım da ama hafif atlatıyor düşmelerini 🫠
tugcebaby1 Hiçbişi yeğenimde öyle heryerını morartıyor bilmesek sosyalhızmet gelır alır yanı ehehshehehe ama götünde kurt var
1devaannesi crazyymom hepsini kaldırdım sadece yuzusuz düşüp disi vs sıkıntı eder diye korkuyorum sorna babasının agzi burnu durmak iftar vakti yemek bile yok