Evet kızlar banada nasip oldu doğum hikayemi yazmak öncelikle şöyle başlayım🥰🙏 14.03.2025 te sabah 8 de yatışım yapıldı gece 12 den sonra ne yemek ne su yasaktı.Önceden gün verildiği için 14 mart planlı bir tarihti benim için.Hastaneye gelir gelmez nst ye bağlandım ve sonrası ameliyat işlemlerim tamamlandı.Odama geçiş yaptım.Geçer geçmez kıyafetlerimi çıkarmamı söylediler ve hemşireler damar yolumu açıp sorular sordular.Bunların ardından kısa sürede 9.30 gibi ameliyathaneye götürüldüm.10 dakika kadar içeri almadılar ameliyathane girişinde bekledim.Sonra zaman geldi ve ameliyathane🥰 Yatağımdan masaya oturdum belden uyuşturdular iğnem yapıldı ve uzandım iğne esnasını hissetmiyorsunuz kendınızı boşa korkutmayın ben tansiyonumu 20 e çıkardım acır dıye asla acımıyor ☺️ sonra önüme perde geldi ve doktorumun gelişiyle ameliyat başladı 5 dakika içinde ben bebeğimin ağlama sesini duydum 10.03 te yavruma kavuştum. Onun bakımı yapılırken benim dikimim devam ediyodu ortalama benımkıde 25 dakika falan sürdü sanırım.Ameliyat sonrası odama geldim bebegım odadaydı ben sonradan geldim tabi bundan sonrası bekleme 11 den akşam 7 e kadar hiç kaldırılmadan karnıma masajlar alttan muayeneler uyuşuk olduğundan cok acı duymadım biraz sadece 7 de kaldırdıklarında kendım güçlü davrandım direk kalktım yürüdüm 1 ci sezeryanım kadar kalkışım zor olmadı.Sonra yavaş yavaş yürüyüşler yemekler derken bugüne geldim çok şükür bugün daha iyiyim ağrım var ama o kadar değil bebeğimle ilgilenebiliyorum.Yarın kısmetse çıkıcaz 1 hafta sonra kontrole gelıcez herşeyin hayırlısı kendinizi kötü yorumlarla aldırış etmeyin iyi düşünün güzel olsun🥰🙏💙