Annesininminigi ben bunu cok kadindan duyuyorum. Surekli kocalarinin icki icmelerinden sikayetci olup kavga ediyorlar. Tabiiki cok icmesi ve kendini dagitmasi sorun edilicek bir konu. Ama esiniz 1 -2kadeh bir sey iciyorsa arada bir keyif icin neden dert edip hem kendi caninizi hem onunkini sıkıyorsunuz ki. Yani arada olmak kaydiyla cokta icebilir. Ben erkek olsam arkadasimla disarida bir yerlerde icip gelsem karim dir dir konussa sanki lise doneminde aileden gorulen baskiyi hissederim. Ve bu gibi baski ve inatlasmalar sorunu daha da buyutuyor. Hic bir adam aa tamam bana yasak karim ne derse o demez. Ama karim hoslanmiyor bir bardak az iceyim diyebilir. Bu sizin tutumunuza bagli birazda. Ayni sekilde bende arkadaslarimla ciktigimda eger ickili bir ortam varsa 1 -2 bardak bir sey ictim diye kimsenin dirdirini cekmek istemem. Siz ickiden nefret ediyor olabilirsiniz ama karsinizdeki insana keyif adigui bir konuda bu kadar mudahale etmeniz ters tepicektir. Bu sefer keyiften degil inattan, kat kat fazla icerler haberiniz olsun.