Buseyyz Beybyi ben en son kasık ağrım olduğunda doktora sordum vücut doğuma hazırlanıuor demişti gün içinde ara ara olur biterdi şimdi asla geçmeyince korktum bende
Buseyyz Dilekulgtt sancım çıktı canım düzensiz dedi alttan muayene ettiler açılmam yokmuş eğer ağırlaşırsan gece mutlaka gel dedi kontrolüme 1 hafta vardı pazartesiye çekti eğer sende benim gibiysen git mutlaka
Dilekulgtt Buseyyz cnm bende gittim senin peşine bende sancı cıkmadı ama sancı var yani. Benim de 2 cm açılmam var bide rahim ağzı kısalığım vardı oda tamamen yok olmuş her an hersey olabilir diyor pazartesi bende gidicem. İnş vaktini bekler bebişlerimiz 🤦🏻♀️
keyfimin-kahyasi-misin Buseyyz Bişey olmz korkma 32 de duzneli sancm vardı şuan da var Kasilmam 38 oldu ama hala dogurmadim
Buseyyz Dilekulgtt erken doğum riskim varmış benim seninde açılma var aynı durumdayız sanırım bol bol dinlenicez mecbur canım yerimizden kalkmadan doktorun söylediği o bayramı atlat dedi
Buseyyz keyfimin-kahyasi-misin oh çok şükür valla içim rahatladı psikolojikmen de kendi kendimi de sancılandırıyorum sanırım korkuyorum
keyfimin-kahyasi-misin Buseyyz Ewet stresin etkisi vardır hiç korkma eğer Su gelişi açılma Su azalması gibi durumlar yoksa zaten pek bisye ifaede etmiyor risk 🫶🏻