Ferik Kızlar 11 haftalık hamileyim. Sürmenede doktora gidiyorum ama cihazları çok kötü ense kalınlığı falan ölçülecek ya farklı doktora gitmek istiyorum cinsiyeti de belki erken öğrenebilirim. Var mı tavsiye edebileceğiniz doktor
CoolMamaMode Ferik medical park yıldızlı Aynur söğüt E gidiyorum çok memnunum ama yukarıda yazan onur Dündar a da arkadaşım gitmişti çok memnundu ona da gidebilirsiniz bence muayene ücreti 2200 yada 2500 gibi bir şeylerdi sanırım sağlık sigortası olduğu için tam olarak bilmiyorum ama yakın fiyatlar
Deryyyaa Ferik imperiale dilek hanıma gidiyorum memnunum açıkçası arkadaşın dediği gibi muayene ücreti 2200
Ferik Pinar6161 Sürmene de yaşıyorum ama gidip gelmek sorun olmaz benim için muayne ücreti ne kadar acaba
Esrackc Ferik medicalpark karadeniz nebahat hanım. Normal doğum düşünüyorsanız kesinlikle öneririm kendisi normal destekçisi bir doktor. Hatta Trabzon İl Sağlık hesabında en fazla normal doğum yaptıran doktorlardan biri olduğunu görebilirsiniz. Gereksiz şeylere girmeyen işini iyi yapan biraz tatlı sert bir doktor 10 tane de doğursam yine ona giderim 😂
Nur230198 Bende 28 haftalık hamileyim imperial hastanesinde doktor onur dündara gidiyorum hamileliğimin başından beri çok memnunum
byk0606 Bende Dilek Hanım’a gidiyorum imperialde. Hamilelik düşündüğüm andan itibaren gidiyorum. Çok memnunum, kendisinden de asistanından da. En ufak bişey olsa aradığımda, mesaj attığımda yardımcı oluyorlar. Detaylı ultrasonda vsde doktorları çok iyi.
Bhrkerem1261 Ferik yok hayır almadım tahlilleri falan sağlık ocağında yaptırıp gösterdim zaten hep Salı günü doğum yaptım