Aabbhjkndbdnnn sendekimsinnn evet şuan 16.+3 hamileyim bende çok düşük demiştim geç döllenme demişti hatta yükselince içim rahatladı iki gün sonra tekrar verin o artış bile insanın içini rahatlatıyor ☺️
sendekimsinnn Aabbhjkndbdnnn işte seninki geç döllenmeymiş ben ovulasyon testiyle takip ediyodum yumurtladıgım günü biliyorum ama acaba diyorum çatlama günü yaotıgım test de çizgi daha koyuydu yeni çatlamıştı da yumurta geçmi döllendi 1 gün sonra fln öyle bişey olsa etiklerimi betayı bu kadar
sendekimsinnn Anonim9090 maalesef canım burda acillerde bakmaz öyle anca kanamam fln olması lazım ağrım olması lazım yurtdışındayım burda böyle yani
Aabbhjkndbdnnn sendekimsinnn yani ben yumurtlamyi takip bile etmedim gecikme olunca kan verdim.emin ol daha düşük değerlerle öğrenenler de var siz tekrarlayın artış nasıl o önemli.umarim sağlıklı olur 🙏
sendekimsinnn Kbraa_27 inşallah yada 27 sine bi randevu buldum direk gidip kese ve kalp atışı varsa duyarım
Kbraa_27 sendekimsinnn evet oda olur önce bir kan vermeye çalışın sonrasında da doktorunuza gidip kese kalp atışı duyarsınız büyük ihtimalle geç döllenme gibi geldi bana sizin
sendekimsinnn Kbraa_27 canım şuan aklıma geldi de benim yumyrtlamam geç olmuştu adetin 17. Günü yumurtlama 18. Günü çatlama gördüm acaba ondanmı kaynaklı böyle oldu normalde 14-15. Günlerinde yumurtlama görürdüm bu ay 2-3 gün geç gördüm
zlemceylan sendekimsinnn canım ben 53 ile öğrenmiştim 5 gün sonra 912 olmuştu önemli olan sağlıklı artış 🥰
zynpknt sendekimsinnn sata göre 5 haftalıkken 300 le öğrendim 7+3 de kalp atışı için gittiğimde 5+6 dedi ölçümlere göre yani geç döllenmeydi çok normal olabilir gebelik illa sata göre ilerlemiyor
sendekimsinnn zynpknt ben ovulasyon testi yapıyorum ya biliyodum yumurtlama günümü o yğzden endişenedim biraz canım
Eylinna Merhaba canım, bende 32 beta değeri ile öğrendim şuan 30. Haftadayım bebişim gayet sağlıklı çok şükür. Yukarıda da dedikleri gibi önemli olan betanın düşüklüğü değil artış oranı.
Emanetimi_bekliyorum sendekimsinnn canım benimde öyle çıktı doktora dedim ilk gebeligime göre çok düşük geç döllenme olmuştur dedi korkmayın
minismom sendekimsinnn catlamadan sonra ovulasyona devam ettinmi acaba 2. Bi yumurtlama olduda o zamanmı tuttu
Kbraa_27 sendekimsinnn Yani olabilir tabiki geç döllenme olmuş büyük ihtimalle 18. Gün çatlama olmuş bebek anca oluşup kana geçmiştir tabi sendekimsinnn
sendekimsinnn minismom benim yumurtlamam geç oldu adetin 18. Günü çatlama gördüm ondan kaynaklı böyle olmuş olabilirmi acaba